Salı Sofrası Kabus bitti

Salı Sofrası   Kabus bitti

Sakaryaspor için kabus dolu bir sezon nihayet bitti. Benim derdim son oynanan maç ve içinden çıkan sonuç değil. Benim derdim bu sezon Selahattin Aydın ve yönetiminin beceriksizliği yüzünden hayatımızdan kopup giden bir yıl. Benim derdim Sakaryaspora bu günleri yaşatanların hala kendileri adına iyi masalları anlatmaya devam etmesi. Benim derdim   Büyükşehir olağan kongrede kimi işaret edecek. Benim derdim hala ne yüzle olduğunu bilemiyorum, Selahattin Aydının tekrar yeni bir yönetim oluşturmaya çalıştığının ayağımızın altında dolaşması. Benim derdim Sakaryasporu yeni sezonda yeni stada yeni bir yönetimin taşıması.

BÜYÜK   ATAMA
Mayıs ayı geldi. Hoş geldi sefa geldi. İçi boşaltılan 1 Mayıs işçi Bayramıda geride kaldı. Şimdi gözler Sakaryaspor kongresine odaklandı. Gelin , cebinizde para varsa kongreye gelin diye ufak çapta şantaja rağmen,  beğenirsiniz veya beğenmezsiniz  bu işi Selahattin Aydın ve ekibinden çok daha iyi yapacağına inandığımız ,İbrahim nalbant aday. Beğenmediniz mi  alın size Vedat Yaşlıca. Duyda inanma, İsmail Gürsesinde ismi kulislerde dolaşıyor. Herkeste cebine üç beş koyup öyle yönetime talip olduklarını biz biliyoruz. Biz bunları biliyoruz da bizim Gazetede ve de bir başka gazetede ismi Büyükşehirin işaret ettiği aday olarak Ali Bektaşı bilmiyorduk. Gazetenin haberine göre Başkan Adayı İbrahim Nalbantın listesine aldığı bir isim, İbrahim Nalbantta başkanım kusura baklam beni listeden sil,Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Bektaşı işaret etmiş demiş. Böyle oluncada  Sakaryaspora Başkanlık için harıl harıl çalışan parasını ve de listesini hazırlayan İbrahim nalbantta bu gelişmenin ardından  adaylığını askıya almış. Buyrun buradan yakın.

HANİ YOKTUNUZ

Bu gelişmeyi başka kapıdan eşmeye devam edelim.  Çok önceleri Sayın Başkan Zeki Toçoğlu,  Selahattin Aydın yoksa bende yokum dedimi? Dedi.Bitmedi parası olan varsa buyursun gelsinde dedimi? Dedi. Kamuoyunun desteği olan İbrahim Nalbant , kamuoyu ve taraftar desteği olan Vedat Yaşlıca varmı ? Var. Ceplerinde yaklaşık 2 Milyon para varmı ? Var. Eğer haber doğruysa  ,günden saptırmak bu işin içinde yoksa Ali Bektaş nereden çıktı be. Ben söyleyeyim oda Selahattin Aydın gibi yandaş. Eğer bu haber doğruysa  bırakın Selahattin Aydın devam etsin  diyen ben değilim , Başkan adaylarından birisi. Biz Büyükşehir Belediye Başkanı ben bu işte yokum demez ,mutlaka müdahil olur, birin,i işaret eder dedikmi? Dedik.  Dediğimiz oldumu..14 Mayısa kadar bakalım daha neler yaşıyacağız. Bu son bonba bizim değil ama onu kafasında hayal edenlerin elinde patlar.

HAKEM İYİYMİŞ

Kalaycı-Kırkpınar maçında hakem iyiymiş , Bana ne . Ben maçın sonuna bakarım. Bir hakemin iyi maç yönettiğini nasıl test edersiniz? Bir maça girişi, maçın ortası ve maçın sonu. Maçın sonu nasıl bitti, karakolda. Maçın sonu nasıl bitti? Hakemler çıkan olaylar nedeniyle soyunma odasında. Maçın sonu nasıl bitti ? Beş oyuncu , bir teknik adam ceza kurulunda. Bir hakem takımları sahada eşit şartlarda oynatmayı başardığı an hakem olmaya başlar. Biz Hakeme yapılanı tasvip etmiyoruz . Ona yapılanların en ağır ceza almasını isteriz. Ancak sözüm ona Amatör rumuzlu ,Hasanmı Velimi belli değil olan internet aşinası olduğu belli olan bir kardeş  bize meil atmış,eski bir Hakem olarak neden hakemin yanında değilim diye.Biz işin burasında değiliz ,iyi hakem kötü hakem çarpıştırması yapmıyoruz.Bu atamanın yanlışlığını anlatmaya çalışıyoruz. Olmamış meyve dalından erken koparsa   alıcı zor bulur. Olmadan hakem yaratmaya çalışan beceriksiz İHK yedir   benim sözlerim. Yunus Aytekin Atabek bulunmaz hint kumaşımı be. Cumartesi  ,Karamanda ,Pazar kalaycıda. Hepside birbirinden kritik den zan altında kalan kurumlar ne yapsın.  Ve sonunda Kalaycıda teker patladı. Yazık günah değil mi takımlara . Bu yanlış atama yüzün

VURAL YILMAZ

Sakaryalı namı değer Yılmaz Vural her dala konmayı çok iyi bilen bir teknik adam modeli .Sakaryaspora Başkan bulma uğraşlarının tuzu kurumadan, bir baktık ki Vural Adanaya uçmuş. Yılmaz Vural için Spor ekstrada Cavit derelinin dediklerine bakıyorum. Yılmaz hoca takım buldumu çeker gider. Yılmaz hoca Cumhurbaşkanına danışmak olmak ister. Yılmaz hoca üç büyükleri çalıştırmak ister. İstekleri hep cebinde olan Yılmaz Vural şimdide Tayfun Havutcu ile yollarını ayıran Adana Demire gitmiş. Gitsin ,gitsin,Sakaryalı nede olsa. Ben her zaman Sakaryalı teknik adamların bir takımın başında olmasını önemsemişimdir. Onlar bir takıma gideceklerse belki bizim ilin gelişme gösteren gençlerine el verirler diye zaman zaman  düşünmüşümdür hep.

KIRKPINAR GELDİ HOŞ GELDİ

Balda sarı lacivert rengimiz oldu. Gitgeli çok olan ,çift devre uygulamasından Kırkpınar futbol ayağını Baldan içeri attı. Daha ziyade kendi öz kaynak düzeninden gelen oyuncu grubuyla ,kendi evinin futbol mutfağından yetişme aşçıbaşı Mehmet Ucarla yakalanan bu başarı Kırkpınara yakışır. Kırkpınarspor bizim Amatör futbol evinin yaşlı çınarıdır. Yaşlı bedeninin içine yerleştirdiği Bal hedefi içindeki futbol bayrağını daha ileriye taşıması adına, onlara bu yarışta bünyelerine kattıkları yeni sorumluluk la beraber mutluluklar dileyelim. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!