Salı Sofrası Güzel Günler

Salı Sofrası   Güzel Günler

Sakaryasporun yeni yönetim, yeni futbolcu, yeni teknik kadro yüzü ile 2016-2017 sezonu için güzel günlerin resmini önümüze koyabilecek mi? Görülen futbol manzarası içinden güzel şeylerin etrafa yayılması adına umut depolamak, gelecek adına güzel şeyler düşünmek mümkün. Termaldeki ikinci etap çalışmaları içinden bizim bakıp çekip bir kenara koyduğumuz bilgilerin içini güzel şeylerle doldurmak mümkün. Harcamaların büyüklüğü tartışma konusu olsa da, futbolcu alımlarındaki ödeme planlaması geçmişe göre ürkütücü gibi dursa da istenen ,arzu edilen TFF 2 ligiyse eğer bunlar tefaruat olarak görülüp öylece sineye çekilmeli.

TRANSFER BİTMEMİŞ

Sakaryasporun  hedef için oluşan kadrosu için olumlu sözler et sekte, ihtiyatlı olmak gerek. Bu takımın gol yollarında tamire ihtiyacı var. Bu takımın kanatları iyi uçmuyor. A.kadiri  sola ,flaş transfer talhayı bir solda bir sağda oynatarak çözüm üretmek bu işin çabukluğunu tökezler. . Çakma değil, gerçekten bu yerin adamalarını bulup, kısa sürede takıma mon te etmek gerek. Kalabalık oyuncu grubu da istenilen düzeyde isim veya isimler olmadığından Transfer komitesinin yeni takviyelerin peşinde koşmasını yolun başında doğru hamle olarak görmek gerek. Biz bu düşünceye el verirken gerekli takviyelerinde bir an önce yapılmasınıda bir öneri olarak hem yönetimin, hemde teknik kadronun önüne koymak isteriz.

TAŞLAMA

Yeni Sakaryasporun yeni Başkanı İsmail Gürses yeni kurulan Yeşil siyahlı takımın içinde bulunduğu durumu bir medya kuruluşuna açıklarken geçmişe doğru taşlamada bulunmuş. Selahattin Aydın döneminde 2 Milyona kurulan takımdan elde sadece Fikret kalmış derken, harcanan paranın ve de kurulan takımın son derece yetersiz olduğunu ,o sürecin Sakaryaspor için kayıp bir süreç olduğunu kendi aklınca kamuoyuna bombalamış. Tam olmasa da buna benzer bir yakıştırma düşüncesi bana ait. GÜRSES Başkan gecen yılki takımdan sadece Fikret kaldı derken, Burak Bekaroğlunu ,Canberki, Hüseyini ,Hacı Ömeri neden bu imin peşine ilave etmemiş. Neyse vardır bir bildiği diyerek bu kısmın içini bu kadarla doldurduktan sonra ,gecelim bir başka konuya. Yolun başında kendileri 2,5 Milyon harcamışlar. Böyle giderse bu rakam katlanarak yol alır. Ama biz bu işin orasındada değiliz. Karşılığı varsa harca, karşılığı varsa bu takım TFF 2 ligine çıkacaksa bizde yanındayız. Ama bu adımları atarken geçmişe yüklenme. Önce sen elinde kalan takımı hedefe taşıda bir görelim. Şimdi sağa sola ateş etme zamanı değil,icraat zamanı.

HEY GİDİ VEDAT HEY

Karaaptiler köyünün renkli, yüreği spor aşkı ile dolu insanı Vedat Savaş aramızdan ayrıldı ama bendeki bıraktığı açı dinmiyor be dostlar. Bazı ölümler vardır selası okunur biter, Vedat öyle değil. Sportif 54 de yaşama veda ediş haberine bakıyorum neredeyse 2.000 yaklaşmış. Demek ki sedece bizim gözyaşlarımız değilmiş yürekten kalbe giden , Vedat Karaaptiler için önemli bir değerdi ,değeri öldükten sonra daha çok anlaşılacak. Vedatlar kolay yetişmiyor. K.Akınsporda Sert Mustafadan sonra  unutulmayan Başkanlar köşesine onun resmi çok yakışaçakta..

BURAK VARSA

Sakaryasporda yönetimin transfer ajantasında hala stoper arayışı gecen haftadan önüme kondu. Burak Bekaroğlu ve de Aytacın cuk diye oturduğu yeni Savunma bloğunda onlar varken gelecek olanlara kulübe nöbeti tutmak kalır. Ancak yönetimin illa da stoper transferini sıcak tutmasının altında bizce Burak bekaroğlunun satış düşüncesi yatabilir. Yoksa Burak var ken, kulübede zafer varken fazladan stober harması başa hem ekonomik hem de takım içi huzursuzluğu bonbalar. Bana göre Burak Bekaroğlu ederini bulursa satılacak ve ekenomik rahatlamanın alt yapısı oluşturulacak.

SALPAT İSTİKRARMI ?

Serdivansporda yıllardır değişmeyen teknik adam koltuğunda C diplomalı Reşat salpat  var. İsmet yaşa ve ikisi kim ne derse desin Sarı Siyahlı futbol tireksiyonun bulunmaz ,değişmeyen ikilisi. Siyasi güç deyin ne derseniz deyin, adını ne koyarsanız koyun Serdivan onlarla mutlu. Sarı Siyahlı ekip Bal liginde mütevazi bütçelerle işini en iyi yapan takım ünvanını Hüseyin ersine taşımışsa eğer bunda onların payını başköşeye koymak gerek. Bana göre bu istikrarın içini bu ikli ile doldurmak gerek. Başkanlarmı ,onlar takımın yapılaşmasına karışmazlar ki. Varsa yoksa bu ikili dersem eğer, bu takımın başında uzun yıllardır Başkanlık makamında olan Şamlı başkan, sakın olaki bana gönül koymasın. Bu sezonda 2016-2017 Futbol sezonunda Bal liginde ligde kalmayı başarı sayan ,Adapazarı birinciliği ile dans eden Serdivanda yaşa-Salpat ikilisi kulübede olacaklar.

YALI FARKI

Karasu Yalıspor futbol topunun döndüğü alanlarda futbol hikayesi yeni olsada burada yeşeren yönetici resimleri bir yükselişin içinde olduklarını görmek mümkün. Örnekmi Hasan Özkan, Örnekmi  Cevat Ekşi . Hasan Özkan Karasusporda( Başkan)  ,Cevat Ekşi ASKF de Başkan yardımcısı  oldular. Kısacası mazisi futbolda yeni olan karasu Yalısporda forma giyen yöneticilerde sporda ,siyasette yükselen değer oluyorlar, en azından biz uzaktan bakınca böyle görüyoruz. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar .siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanalar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!