Salı Sofrası Darmadağın olduk

Salı Sofrası  Darmadağın olduk

Ha gayret biraz daha sıkarsanız biraz daha ipin ucunu gevşek bırakırsanız bu takımı kümede düşürürsünüz. Yalan mı be ,ilk yarıda toplanan 32 puan olmasaydı bu takım tepetaklak düşerdi. Sakaryasporun başındaki yönetim beceriksiz ,getirdikleri teknik adamlar acemi. Böyle bir fotoğraftan ne beklersinizki..Darmadağan olduk. Gelen vuruyor ,giden vuruyor da Aydın Başkanlığındaki yönetim tınlamıyor. Denizli Belediyedende üç yedik. Bu takım ikinci yarıda tam anlamıyla dibe vurdu. Kadere bakın,  bizde hiç bir şey yapmadan giden Umut Pusat, bize patladı. İki gol gecen yıl bizde hiç bir şey oynamadan ,hayal kırıklığının adresine gömülen bir oyuncudan geldi. Demek ki takıma göre oyuncu bulmakmış aslonan. Sakaryasporun iki senedir bu şehre çektirdiği ıstırabın içinde beceriksiz yönetimin yaptığı transferler başrollerde oynuyor derken ,biz bunu kast ediyorduk. Zeki başkan Allah’ını seversen şu yönetimden bizi kurtar.

HERKES HADDİNİ VE YERİNİ BİLECEK
Başkan selahattin Aydın gecen hafta içinde başı sıkıştığında koşmak adına hep birinci sıra tercihi olan gazeteye giderek son gelişmelerle ilgili görüşlerini açıklamış. Herkes haddini ve yerini bilecek demiş. Doğru demiş. Sakaryaspor markadır demiş, oda doğru. Yönetim olarak bizler, Futbolcular, Taraftar, Teknik kadro herkes haddini ve yerini bilecek demiş. Buda doğru bir tespit.  Sakaryaspor için çok şeyler yaptığını , Kongre ile gelip ,kongre ile gidebileceğini dillendiren Aydın neden istifa etmeyi denemiyor hiç. İki sezondur sportif alanda iki Ankara takımına geçilen , çuvalla para harcayan ,harcadığının karşılığını alamayan bir takımın yönetiminin başı olarak istifada bize göre en anlamlı bir seçenek olarak Rüstemlerde duruyor. Seninle olmuyor be Bay başkan. Düş Sakaryasporun yakasından da takım bir nefes alsın. Sen bu takımın başında olduğun müddetçe, ağzınla kuş tutsan da yeni stada gelen olmaz. Antipatik oldun ,sempatini kaybettin ,bunun farkında değil misin?

BEN YOKUM

İyi Başkan yoksan yoksun. Zeki Başkanım giderken selahattin  Aydınıda yanında al götür. O yoksa ben yokum diyorsun da kafa karıştırmayı da ihmal etmiyorsun. Kulübe talip olan var diyorsun . İyi güzel. Dört milyonu olan gelişin  ,bir milyonda ben yardım eder Sakaryaspora kayıtsız kalmam diyorsun. Sende biliyorsun bu şehirde bu parayı bulacak yönetim kadrosu yok. İsmini vermediğin talibi ,çok önceden Hakemlerin sizi ağırladığı gün Orman parkta açıklamıştınız. (Bu haberi yeni miş gibi gösteren gazeteye duyurulur. ) Başkanım talip olanlar size ne gibi şartlarla geldiler bilemem. Benim bildiğim bu şehirde 1 veya bilemediniz 1,5 Milyonla yönetime talip olacak olanlar var. En azından Rüstemlerdeki Emekliler gibi hep sizden geleceğe bakmayan , azda olsa cebinde sermaye olan bir grup var. Yeter ki siz onlara el,yeterki siz onlara yol verin sevgili Başkanım. Geçmişte hep sizin gözünüzün içine bakanların aksine azda olsa sermayesi olanlara bi şans veremez misiniz.

SAYILI YÖNETİCİLER

Sakarya’da yöneticilik yapan kaç kişi başında bulunduğu takımın han ki yönetmelikler vede  han ki talimatlarla yönetildiğini biliyor dersiniz.. Veya şöyle diyeyim yönetici olup ta talimatların dilinden anlayan kaç yönetici vardır bizim ilde. Veya şöyle diyeyim yönetici olup ta  sez onbaşı ASKF nin tağıttığı talimat kitapçığını kaç yönetici okuyor? Okumazlar, sıkıştıklarında ya ASKF ye yada İl temsilcisine sallarlar. Bir yönetici çıktı puan eşitliği halinde fair playden dolayı şampiyonluktan olacaklarını yeni öğrenince, bastı feryadı. Hedefe Ali Aslanı koydu. Beyler sezon başı kitapçıkları sizin sezon içi yol haritanız. Onlar size okuyasınız diye veriliyor. Vermiyorlarsa eğer , o zaman basarsınız isyanı.

BİR HENDEK HİAKAYESİ

Özhan Özbah Voleybolda genç kızlar kupa törenine damga vuran Hendekli. İdris Demirin kontrolünde şampiyon Hendek sporu salona getiren bu kardeşe gecikmelide olsa bir şeyler yazmak gerek. Çocukları uyarmak bizim işimiz. Hendekspor buraya gelene kadar , bu günleri görene kadarin çok çekti. Halende File üstünde yokluk içinde Voleybol üretimine katkı veriyor. Onların bu yüzü hem Medyada ,hem de Voleybol dünyasında itbar gördü, sevgi gördü. Biz bu olayın gelişmesinde İdris Demiri tanırız. İdris Demir Sakarya Voleybolunun file heyecanına soluk katandır. Hendek spor denince önce onun ismi geliyorsa eğer Demir hoca takımı teslim ettiği kişileri iyi test edecek. Genç Bayanlar kupa töreninde yaşananlar Hendekspor adına , İdris Demir adına düşündürücü file üstü görüntü olarak geride kalmamalı. Bu işin onarımı o akşam Kupa törenini terk edenleri geriye çağırmakla eş değer tutulmamalı.

KARABERBER  EKREM

Hocaların hocası , namı değer taksasın (yenicemi) takımı  Yıldırımsporun Türkiye şampiyonluğunu ilk kez sakaryaya taşıyan sarı lacivert kadronun kalecisi, Sakaryasporda görev yaparken yetiştirdiği bir çok önemli futbolcuyla Türkiye gündeminde oturan  Ekrem karaberberin ,ebedi hayatla buluşmasının ikinci yılı geride kalmış. Sağolsun bizim Spor Müdürü Mustafa Özbay onun yaşama veda ettiği gün olan 2 Nisan cumartesi günü, onun ölüm yıldönümünü , Bizim Sakaryada sürmanşetten vermiş. Bu vesileyle Ekrem karaber hocama bir kez daha Allahtan rahmet dilerken, onun adını Sakaryaspor alt yapı tesislerine verme inceliğini gösteren  ,bu şehrin sporuna katkı veren insanları bir vesileyle onurlandıran Büyük Şehir Belediye başkanınada bu konuda hakkını teslim etmek isterim.

BÜYÜK SOĞUKLUK

Olayın yaşandığı yer Orman Park. Üzerinden bayağı zaman geçti ama konu derin. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu b asınla dertleşirken sporun içinde gezen iki çirkinliğe parmak basmış. Basketbolda gecen yıl bir üst lige yapılan yatırımı ,Amerikalı bir sporcunun ,karşı takımdan aldığı parayla yerle bir ettiğini  anımsatan Başkan Tocoğlu ,bu yüzden basketbolden ,Sakaryaspor maçların dada edilen küfürlerden sonra oralarda seyreden olmaktan  iyice soğudum diyerek haklı bir serzenişte bulunmuş.. Başkanla ilk kez bu konuda kol kola yürürüm. Bu çirkinlikler sporun içinde olmaması gereken en önemli faktörler. Spor buysa ben bu noktada yokum diyen Başkan Toçoğlu bu konuda yerden göğe kadar haklı. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar . Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!