Salı Sofrası Çok mutluyuz çok

Salı Sofrası   Çok mutluyuz çok

Sakaryaspor küme düşen Ayvalık gücünü yendi. Ne güzel. Geriye düştüğümüz maçı Mustafa (2) Mert sarının attığı gollerle çevirmişiz. Ne güzel. Artık düşme derdimiz ortadan kalkmış, ne güzel. Umutlarımız seneye kalmış, ah ne güzel. İnat etmese de Selahattin Aydın ve emekli ekibi gidip  yeni yönetim gelse ,ne güzel olur . Gidermi acaba? Ha diploma değildir aslonan deyip, diplomasız örnekler üzerinden  ,aslonan diploma değildir, başarıdır diyerek diplomayı önemsemeyen  İlhan varda ilk galibiyetini almış Pazar günü ,ah ne güzel, ne güzel.  Galibiyete hasret futbolcu kadromsuda Ayvalık galibiyeti sonrası çok sevinmişler. Ah ne güzel, ne güzel. Bu maçı yorumlarken bizde kazanıp rahat nefes aldığımız için çok mutlu olduk, çok.  Seneye buluşmak umuduyla bu senede 3 ligde kaldık. Ah ne güzel ,ne güzel. Şimdi futbolcularla helallik zamanı,ah ne güzel ,ne güzel. Feyyazla helalleşmişler bile. Sıradakiler gelsin. Ara transferde kiralık gelen Ömer  efendi kimseye haber vermeden şehri terk ederken bizide TFF ye şikayet etmiş. Ah ne güzel , ne güzel. Yönetim sakat olmadan sağlam şehri terkeden  Ömer’den şikâyetçi olacakmış, ah ne güzel ,ne güzel. Güzel haftalar dileyelimde güzellikleri bitirelim.

 

GİDERLERMİ ?

Sakaryaspor Kongreye gidiyor. Yeşil Siyahlı takımı iyi yönettiğini idda eden selahattin Aydın ve ekibi 14 Mayısta yapılacak olan kongre için yeniden adaylık kapısını tam olarak kapatmadıklarını anlamak için gözlerinin içine bakmak gerek. Sakaryaspor bu üçlü için yağlı bir kapı. Tam emekl  işi, hem günlerini gün ediyorlar ,hem de emeklilik maaşı üstüne birer maaş da buradan geliyor. Bu devirde bir emeklilik parasıyla geçinmek bir hayli güç olduğuna göre Selahattin Aydın ve yanındaki ikili bize göre son ana kadar gitmemek için direneceklerdir de, Büyük makamdan onlara olur gelmeyecek diye duyduk. Hatta bazı isimlerin Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlunun masasının üstünde olur beklediği de spor kulislerinde konuşuluyor. Kim mi onlar, gazetelerin spor sayfalarına bakarsanız orada onların boy boy resimleri eşliğinde resimlerini görürsünüz.

ETİMESGUT GERCEĞİ

Amatör kümeden başlayıp 3 lige uzanan yolda yürüyen bir futbol takımı orada kısa süre mola verdikten sonra bu sezonda TFF 2 ligine uzandı. Bu iş plan proğram işi , bu futbolu ve de futbolun içindeki yapılanmayı bilme işi. Etimesgut Ankaranın  mütevazi takımı olarak TFF 2 ligine gelirken ,onların bu futbol yürüyüşündeki başarı sırrını ,bu işte başata bizim Sakaryaspor olmak üzere bir çok takımın iyi irdelemesi gerekir.

İZMİRSPORRRRRRRRRR

Metin Oktayı yetiştiği  ,Metin Oktay’la Türk futboluna damga vurmuş evsane İzmir sporun düşüşü sürüyor. İzmir futbolunun  Türk futbolu içinde önemli bir yeri olan Mavi Beyazlı ekipte bir zamanlar Karasulu Zeki çakır hem top oynamış , hem de futbolu bıraktıktan sonra bu takımda teknik adamlık yapmıştı. Şimdi tarihi İzmirspor iki senedir baraj maçları sonunda kaldığı Bal ligi nede veda etti. Düşmeye gör. Ekonominin sık boğaz ettiği İzmirspor bu seneden itibaren İzmir Süper liginde mücadele verecek. Biz sakaryadan onların düştüğü yoksulluk ve ilgisizlik çukurundan kurtulmaları için ne yapabiliriz ki ..Kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş. Umarız Medeniyetin yatağı ,Türkiyenin gözbebeği il kendi bağrından çıkmış İzmirsporu rahmetli Metin Oktayın hatırına sahiplenirde onların tekrar yukarılara çıkmasına el verirler.

GÜVENİLİR İSİMMİ , VAR

Sakaryaspor için yeni yönetim modelleri  ,yeni isimler piyasaya  ışınlanırken bizde güvenilir isim olsun ,eski yüzler olmasın diyenlere az buçuk cebinde parayla gelecek olan bir ismi önlerine koyuyoruz. Şu an Adapazarısporda Başkanlık yapan İbrahim Nalbant , ben bu işe talibim ve Sakaryasporu yönetmeye hazırım diyor. Nalbant geçmiş deneyimlerim eşliğinde Sakaryasporu bu gün kinden daha yönetecek Vizyonun kendisinde olduğunu Büyük Başkana iletenler arasında yerini aldı. İbrahim Nalbanttın isminin de Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlunun önünde olduğunu Spor Ekstra yorumcusu Cavit devrelide ekranda sizlerle paylaşmıştı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz .Benim tercihlerimin başında eski Başkanlardan Vedat yaşlıca gelirde, bu tercihim Büyükşehir kapısından içeri girermi?

KİRAZCA BASRİ

Aşağı Kirazcaspor rahmetli Basri’nin Amatör futbola armağanı bir takım. Geçmişte hep küme düşme potasında yüzen bu mütevazi takım bu sene Mehmet Bakinin Başkanlığında futbola kafa tuttu. İddialı takımlar arasından daha yukarı çıkamadı ama en azından Süper lige çıkmak adına Playof heyecanını  A.Kirazcaya taşıdı. Bu günlerde onlar bu heyecanın içinde futbol turu atıyorlar. Futbolda bazen bu tür çıkışlar bir futbol takımının kapısını çalabilir. Aslonan bu başarının üstüne istikrar yüklemektir diye bir notu Playof heyecanı ile yatıp kalkan Kirazcalı dostların önüne koyalım . Belki bizi ciddiye alan çıkabilir. Playof başladı ve ilk maçta kalabalık taraftar grubu eşliğinde A.Kirazca  tecrübeli Bayram berberin takımı Bekir paşadan dört yemişler. Üzülmesinler bu heyecan dalgası bile onları uzun süre mest eder.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!