Sakaryatekspor’a Kazimiyespor çelmesi!

featured

Sakaryatekspor’a Kazimiyespor çelmesi!

  1. Amatör küme Lig’in 10. haftasında Kazimiyespor deplasmanda Sakarya Tekspor’u 4-3’lük skorla mağlup etti.
  2. Amatör küme Lig’in 10. hafta karşılaşmasında Sakarya Tekspor’a konuk olan Kazimiyespor mağlup olarak devam eden rakibini deplasmanda 4-3’lük skorla mağlup serisini bozdu!.

Kırmızı-beyazlılar maça çok hızlı başladı ancak 35. dakikada Sakarya Tekspor’un çıktığı atakta Birol ceza sahası dışından vurduğu top defansa çarparak ağlara gitti. Maç çok sert geçerken sahneye bu sefer Kazimiyespor çıktı ve 44. dakikada Semih’in sol kanattan kestiği top Alperenin önünde kaldı ve penaltı noktasından vurduğu top ağlarla buluştu ve ilk yarı bitmeden Kazimiyespor skoru 1-1’e getirerek soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sakarya TEK spor bir çok gol porsiyonunu değerlendiremedi ve 55. dakikada Sakarya Tekspor’lu Atakan yaptığı elle müdahale ile ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı.

Kazimiyespor 57. dakikada yakaladığı atakta Kadir ile tekrar 2-1 öne geçti. Mücadele karşılıklı ataklarla hızlanmaya başladı ve 62. dakikada Sakarya Tekspor’un atağını golle süsleyen Birol tekrar beraberliği yakaladı.2*2  72. Dakika’ da tekrar sahneye çıkan Feyyaz Sakarya Tekspor’u öne geçiren golü kaydetti.3*2 Hemen ardından Kazimiyespor ataklarını sıklaştırdı ve 76. dakikada Alperen ile skora denge getirdi. 3*3 Maçın son dakikalarında yaşanan karan bol anında son vuruşu yapan Kadir Kazimiyespor’u öne geçiren golü attı  4*3 ve maçta başka gol olmadı. Kazimiyespor deplasmanda namağlup olarak devam eden Sakarya Tekspor’a yenilgi yüz gösterdi.

Bu sonucun ardından Kazimiyespor puanını 19’a çıkartırken, Sakarya Tekspor ise 22′ puanda kaldı.  (Serkan Bilgin)

 

SAKARYATEKSPOR: 3 – KAZİMİYESPOR: 4

Stat: Erenler Suni Çim

Hakemler: Tayfun Güz, Cem Harman, Ömer Faruk Şahin

Sakaryatekspor: Yasin, Arda, Atakan, Salih, Selçuk, Oğuzhan, Feyyaz, Murat, Oktay, Bilal, Yusuf

Kazimiyespor: Salih, Davut , Bülent, Murat, Birol, Ali, Alperen, Uğur, Fatih , Semih, Kadir

Goller: Dk. 35, 62 Birol, Dk. 72 Feyyaz, (Sakaryatekspor) – Dk. 44, 75 Alperen, Dk. 57, 85 Kadir (Kazimiyespor)

Kırmızı Kart: Dk. 55 Atakan (Sakaryatekspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!