SAKARYASSPOR-GAZİANTEPSPOR:6-0

SAKARYASSPOR-GAZİANTEPSPOR:6-0

Gaziantep’i de affetmedi. Atatürk Stadı’nda gol şov yapan Sakaryaspor 6-0’lık skorla rahat bir galibiyete imza attı.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’de yoluna tam gaz devam ediyor. İsmail Ertekin komutasındaki Sakaryaspor’un son kurbanı Gaziantepspor oldu. Gaziantep maçına müthiş konsantre olan Sakaryaspor karşılaşmaya büyük bir baskıya başladı. 10’ncu dakikada Dilaver Güçlü ile gol perdesini açan temsilcimiz 13’ncü dakikada İlyas Çakmak ile farkı ikiye çıkardı. 32’de sahneye stoper Ümit Yasin Arslan çıkarken attığı golle ilk yarının skorunu belirledi.

3-0’lık skorun verdiği rahatlıkla ikinci yarıya başlayan Sakaryaspor, 51’nci dakikada Berk İsmail Ünsal’ın golüyle farkı 4’e çıkardı. Gaziantep karışışında hat-trick yapan İlyas Çakmak 74 ve 90’da attığı goller ile maçın skorunu belirledi. 6-0’lık skorla ligin en farklı galibiyetine imza atan Sakaryaspor, zirve ile ardaki farkı 2’ye indirdi.

SAKARYASPOR: 6-GAZİANTEPSPOR: 0

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy ** Mustafa Çalışkan ** Sefa Özcan **

SAKARYASPOR: Oguz *** Ferit *** Canberk *** Berkay Can *** Ümit Yasin *** Oğuz *** Serkan *** (Dk.69 Zahit ***) Ferhat *** Dilaver *** (Dk.78 Tevfik ***) Berk İsmail *** (Dk.69 Umut ***) İlyas ***

T.DİREKTÖR: İsmail Ertekin

GAZİANTEPSPOR: Adnan * Serhan * Müslüm * (Dk.80 Hasan *) Sirac * M.Emirhan * Hasan * Deniz * İlker * M.Ersin * (Dk.69 Ahmet *) Gökhan * Yusuf * (Dk.27 Mustafa *)

T.DİREKTÖR:  Ender Alkan

SARI KARTLAR: Muhammed Ersin, Gökhan Çamur (Gaziantepspor)

GOLLER: Dk.10 Dilaver Güçlü, Dk.13-74-90 İlyas Çakmak, Dk.32 Ümit Yasin Arslan, Dk.51 Berk İsmail Ünsal (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!