Sakaryaspor’un play-off maçı tarihi belli oldu

featured

por Toto 1.Lig’i 62 puan ile 5’inci sırada bitiren Sakaryaspor, son hafta sonuçlarının ardından play-off kalmayı son anda garantileyen Eyüpspor ile eşleşti. Tek maç eleme sistemi uygulanacak olan play-off çeyrek final müsabakası 26 Mayıs Cuma günü saat 20:00’de Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak. Çeyrek finalde tur atlayan takımlar finalde Pendikspor’un rakibi olabilmek için çift maç eleme sistemine göre yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Müsabakalarını kazanacak olan takımların çift maç eleme usulüne göre eşleşeceği Play Off 2. Turunda maçlar 31 Mayıs Çarşamba ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Final müsabakası 8 Haziran Perşembe günü oynanacak olup, final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.

BİRER GALİBİYET

Sakarayspor’un play-off çeyrek finalinde eşleştiği Eyüpspor ile ligde oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. Deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan yeşil siyahlılar Sakarya’da oynanan karşılaşmayı ise 2-0 kazanmıştı. İlk devreyi en yakın rakibinin 6 puan önünde tamamlamasına rağmen ikinci devrede büyük bir düşüş yaşamış ve play-off’a son maçta kalabilmişti

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!