‘SAKARYASPOR’UN BU LİGDE KALMAYA TAHAMMÜLÜ YOK’

Sakaryaspor’da ikinci kez göreve başlayan Teknik Direktör Engin Korukır düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaparak “Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” dedi.

Sakaryaspor’da Osman Özdemir’in takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik adam belirlendi. Yönetim yapılan görüşmeler sonunda Engin Korukır’ı takımın başına geçirdi. 2009-2010 sezonunda Sakaryaspor’da görev yapan tecrübeli teknik adam 7 yıl sonra tekrar yeşil-siyahlı kulübe geldi. Engin Korukır’ın yardımcılıklarını Yaşar Kıyar, Taşkın Darcan, Turan Kaynar ve Nihat Köksal (kaleci antrenörü) yapacak. Korukır’ın Sakaryaspor ile kaç yıllık sözleşme imzaladığı ise açıklanmadı. 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Teknik Direktör Engin Korukır düzenlediği basın toplantısında hedefin şampiyonluk olduğunu dikkat çekerek şöyle konuştu: “Tekrar çok sevdiğim kulübe ve memleketime geldiğim için çok mutluyum. Çok iddialı olacak ama Sakaryaspor’un kesinlikle 1 yıl daha bu ligde kalmaya tahammülü yok. Soracağınız soruya şimdiden cevap vereyim. Hedefimiz şampiyonluk. Hedefimiz asla başka bir şey değil. Taraftarı olan bir takımın artık çok üst liglerde olması gerekiyor. Bu inançla bu heyecanla yeniden göreve başladık. Çok mutluyum. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.”

HIZLI VE COŞKULU OYUN

Sakaryaspor’un oyun anlayışını aktaran Korukır, “Daha fazla heyecanlı oynamamız lazım, daha fazla agresif oynamamız lazım. daha fazla hızlı oynamamız lazım. Rakipler Sakaryaspor’a karşı yüksek konsantre ile çıkıyor. Çok iyi bir kadro var. Bize önlem alanlara, bizim önlem aldırmamız lazım. Nasıl önlem aldırmayacağız; Daha canlı oynayacağız, daha çabuk oynayacağız. Atmosferi daha fazla yükselteceğiz. Bizim her şeyden önce çok daha fazla koşmamız, çok daha fazla adım atmamız ve çok daha fazla yaratıcı olmamız gerekiyor. 5-6 tane beraber çalıştığım oyuncu var. Tabi sadece takımın hepsini değil personeli de tanıyorum. Bu konuda sıkıntı yok. İyi ve klas bir takıma sahibiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!