Sakaryaspor’un Altınordu maçı kadrosu belli oldu

featured

Sakaryaspor’un Altınordu maçı kadrosu belli oldu

TFF 1.Lig’in ikinci haftasında deplasmanda İzmir ekibi Altınordu ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor bugün kara yolu ile İzmir’e hareket edecek. Yeşil Siyahlıların bu maç öncesinde kamp kadrosunu açıkladı. Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in ikinci haftasında yarın deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. İzmir Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 21:45’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Özcan Sultanoğlu ve Mert Bulut yapacak.

Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in ikinci haftasında yarın deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. İzmir Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 21:45’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Özcan Sultanoğlu ve Mert Bulut yapacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!