SAKARYASPOR’UM BU ALEMDE TEKSİN

featured

SAKARYASPOR’UM BU ALEMDE TEKSİN

Şu anda tüm kadro son maçlara motive olmuş hafta içi çalışmalarında Rüstemler tesislerinde teknik heyet ve kulüp yönetimi ve basın kaynaşmış takımın çalışmalarını izlemekte

Hedefimiz bu ligden çıkmak

Ne var ki takımımız ligdeki bu haftaki deplasman maçına hazırlansa da  en son hedefimiz Play-Off maçları.

Sevindiğim en güzel duyguyu  yaşatan teknik heyet ve futbolcularımız  bu güne kadar bu ligde hiç kırılmamış rekoruda kırma yolunda nah mağlup olarak sezonu kapatması olacaktır

Zaten Sakaryaspor’umuz kuruluşundan bu güne denk  tarihinde ilkleri yapması ile adını hep finallere yazdırması ile meşhurken şimdi yine ilki başararak ar arda aldığı galibiyet serisiyle rekor kırması olacaktır.

Bakıyorum etrafıma Sakaryaspor’umuzun ardı ardına  aldığı galibiyet serisi sonunda şehir kenetlenmiş ,taraftar kenetlenmiş ,yönetim kenetlenmiş ,basın kenetlenmiş artık yolumuza kim çıkarsa çıksın başarı için verilecek her mücadeleler hakkınla helal olsun derim.

Değerli başkanım İsmail bey sağ olun geç te olsa teknik direktör için Osman hoca için verdiğiniz bu son karar tam yerinde olmuş tam ve hedefi tam 12’ den vurdunuz. Şahsım adına teşekkür ederim.

Uzun zamandan beri özlem duyduğumuz şampiyonluk yine sayenizde bu yıl yine yaşamak olacaktır.

Dilerim: Gelecek sezonda başkanımız mevcut bu takım kadrosu ile yeni sezonda da devam eder. Aynı duygularla bir üst lige de çıkarız.

Bu takım sezonun en güzel oyuncu kadrosuyla sahaya yansıttıkları futbolları ile her kesi büyülemiştir.

Duyuyorum, bakıyorum bir çok eleştirilere o kadar olumlu söyleşiler var ki duygulanmamak içten değil.

Ama kendini bilmeyenlere de takımın aldığı galibiyetler söylüyor zaten.

Sakaryaspor’umuzu ve yönetimimizi eleştiri yapanlar neden o zaman bu takımın ve yönetimin peşinde koşuyorlar .

Bırakalım böyle boş işleri yolumuza bakalım. Ne söylerlerse söylesinler başarı bu yönetimle gelmekte .

Eğer yönetimin aldığı bazı kararlar hatalı olsa da çabuk dönüş yaparak doğruyu bulma çalışmaları ile bu başarıyı getirtiyorlar.

Amatör branşta bu kulübün ay yıldız formasını giydiğime o kadar şükür ediyorum ki her kese bu duyguyu yaşamasını isterim.

İyi ki Sakaryaspor’luyum

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!