Sakaryaspor’lu Voleybolcular Çelikel’e Konuk Oldu

featured

Sakaryaspor’lu Voleybolcular

Çelikel’e Konuk Oldu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Bayanlar Voleybol 1nci Liginde ilimizi temsil edecek olan Sakaryaspor Voleybol takımı’nı konuk etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “İlimizde voleybol denilince akla gelen ilk isimlerden olan Erol Güdüloğlu ve İdris Demir önderliğinde 1.Lig’de mücadele edecek olan Sakaryaspor Bayan Voleybol takımını konuk etmekten mutluluk duydum.  Sakaryaspor Voleybol takımının ilimizi en iyi şekilde temsil etmesi için bizler il Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırız. İnanıyorum ki Sakaryaspor takımı da 1.Lig’de başarılı maçlar çıkartarak ülkemiz voleyboluna renk katacaktır. İlimiz voleyboluna ise yeni bir ivme ve yeni bir soluk kazandıracak olan Sakaryaspor takımına canı gönülden başarılar diliyorum “ dedi.

Sakaryaspor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü İdris Demir ‘Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e , takımla ilgili kuruluş aşamasında bizlere gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.  Antrenmanlarımızı tamamladık. Yeni transferler ve alt yapımız ile kadromuzu güçlendirdik. En az 3 hazırlık maçı yapacağız. 2 Ekim’de başlayacak olan lige kadar hazır duruma gelmeyi istiyoruz. İlk hedefimiz ligde kalmak. Alt yapıdan yetenekli sporcular yetiştirip , ilimiz ve türk voleyboluna kazandırmak’ şeklinde konuştu.

Hazırlık Maçları

Sakaryaspor Bayan Voleybol takımı ilk hazırlık maçında İstanbul temsilcisi THY takımı ile Burhan Felek Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Arkdından İstanbul temsilcisi olan Büyükçekmece takımını , Lütfü Yaman Spor Salonunda konuk edecek olan Sultanlar, son olarak Bolu temsilcisi olan Bolu Belediye takımı ile Bolu’da hazırlık maçına çıkacak.

Transferler ve Alt Yapı

Sakaryaspor Bayan Voleybol takımımı yeni sezon öncesinde 5 oyuncu ile yollar ayrılırken, Gizem, Gizem Aş, Zeliha, Ebru, Burcu ve Sena’yı kadrosuna kattı. Filenin sultanları , Hendek Bayan Voleybol takımının yanı sıra Adaspor, Gelişim Voleybol, ve Adapazarı Voleybol takımlarının alt yapılarını da bünyesi altına alarak gücüne güç kattı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!