SAKARYASPORLU FUTBOLCULARIMIZA NELER OLUYOR

featured

SAKARYASPORLU FUTBOLCULARIMIZA NELER OLUYOR

Bu maçta da çok kolay gol yeme hastalığımız yine sürdü. Bakıyorum bu maça meşhur Sakaryaspor’umuzun sahadaki aşırı tecrübeli zannettiğimiz oyuncularımıza, birde ne görüyoruz .Allah, Allah:Bu futbolcularımız tecrübesiz acemiler gibi davranmaları ve oynadıkları futbol sonucu ise birçok pozisyonda yaptıkları ataklardan sonuç alamayışları.

Yazık ya bu maçta oynanan oyunda futbolcularımızdan bir kaçı hariç bu maçta ne yaptıklarının farkında olmayışları bu sonucu getirdi. Yani 4-1 Mağlubiyeti. Alınan bu sonuç Sakaryaspor olarak bize çıkan faturası ağır oldu. Nedeni taraftarların ,yönetimin ve teknik heyetin takım olarak hedeflenenin puanı alamayışımız ruhen, bedenen hepimizi yıktığı aşikardır .

Yazık hem de çok yazık Maça bakıyorsun Batuhan oynadığı futbolda farklı bir çizgi çizmesinde sanki bu maçta çok azimli olması dikkatimi çekmesine rağmen eline geçen fırsatta o anda arkadaşına veremediği pas belki de vermiş olsa idi takım arkadaşı sonuç olarak gole çevrilip maçın kaderini değiştirebilirdi. Gelelim defanstaki futbolculara. Hayret ya Ne bu ya: Han kapısı gibi giren çıkan belli değildi. Bu futbolcular bana söylesin Allah aşkına. Ne iş yaparlar Ha aklımdayken söyleyeyim Şunu da gözden kaçırmamak gerek. Maşallah futbolcularımız şimdiye kadar sağlam bir takıma karşı sanki hiç oynamamışlar.

Gözle görülen tek şey futbolcularımız oyuna başladıkları andan itibaren hepsi sanki acemi amatör futbolcu gibi sahada oynamaları bu sonucu almamıza etken olması tüm taraftarlarımızı çok üzdü. Aferin Bandırma sporlu futbolcularına. Alkışlıyorum. Göz ardı edilmeyen tek şeyleri Sahada sergiledikleri oynadıkları futbol ile hakkı olan 3 puanı almaları idi. Ne var ki ; Bizim takımın oynadıkları bu futbolla buraya kadar gelmemiz sanki bir mucize. Şahsen ben takımımızın şampiyon olabilecek bir futbolu ortaya koyamayışları dikkatimi çekmiş olması aklıma çok şey getiriyor’da şu anda yazamıyorum. Zamanı gelince siz değerli okuyucularımla buradan paylaşacağım. Şahsen söyleyeceğim tek şey Defans adamlarımız çok ağır Zafer ,Burak ,Ramazan devre arası kesinlikle gönderilmeli. Ha şunu da unutmamam gerekir ki listede olacak isimlerde Mahir, Tufan, Murat Akın da gönderilmeli derim. İnanın 3 futbolcu transfer edip bu isimleri göndermek gerek Aciz hane şahsım olarak 3 defans 1 forvet 1 de forvet arkası oynayacak futbolcular bize yeter de artar bile . Derim Gelelim 12 ci adam olan taraftarlarımıza Yok böyle bir sevgi ; Düşünün bir kere . Bu arkadaşlarımız yaz, kış, yağmur, çamur, kar demeden her yerde takımı yanalız bırakmamak kaydıyla seven bir topluluk olmuşlardır. Üstelik bu arkadaşlarımız takım için fedakârlık göstererek gece gündüz demeden takımın peşinde koşmaları sizleri yanalız bırakmayışları sizce ne anlama geliyor .Hiç düşündünüz mü? Oynanan oyuna bakıyorum da takım olarak yok böylede berbat futbol. Sizin canla başla mücadele ederek oynamayışınız. Alenen bizleri üzdü. Ne yalan söyleyeyim sizler bu sevgiye hiç laik olamadınız. Desem yeri vardır.

Bakıyorum stada Bandırma seyircisinin 3 katı olan seyircimiz sırf sizi yanalız bırakmamak amacıyla hafta sonunu o kadar yolu kat ederek statta olmaya çalıştılar. Sizler ortaya koyduğunuz bu futbolla aldığınız bu farklı yenilgi ile üzdünüz. Hiç mi vicdanız sızlamadı. Düşünün bir kere , Sakaryaspor’ un şu ana kadar aldığı sonuçlar karşısında şampiyonluğa en büyük aday olan takım karşısında ezilen Bandırma spor sonuç olarak aldığı bu 4-1 lik galibiyet skoru adamları haklı olarak sevinçten havalara uçurtunuz. Nedeni ise hayallerinden bile geçiremedikleri Sakaryaspor’u yenmeleri oldu. Çünkü karşılarında o devasa Sakaryaspor yoktu. Bizi ezip geçtiler.

Yahu bakın bir kere adamların arkasında bizim kardeşlerimiz olan muhteşem taraftarlarımız yani 12 ci adam olmadıkları halde ortaya koydukları o futbolcuların istekli ve yürekli oynamaları galibiyeti getirmesi tüm orda olan her kesin dikkatini çektirdi.

Allahını seven bu maçta yaşananları konuşsun be kardeşler. Gördüklerimizin başında bizim futbolcularda sahada isteklilik yoktu.

Akıları fikirleri para olmuş. İstikrarsız bir takım olmuşuz.

Yazık Engin hocaya o kadar emeğinin karşılığı bu olmamalıydı.

Son olarak şunu söyleyeyim ki taraftarlarımız her zaman güçlü Ne var ki bu takım böyle oynamaları her kesi stres küpü yapıyor:

Soruyorum kendi kendime ;

Neden doğru dürüst bir takım olamıyoruz.

Suçlu Yönetim mi ,Teknik heyet mi , Taraftarlar mı yoksa siz Futbolcular mı? Şehrimizin tek simgesi olan Sakaryasporu kimseye yedirmeyiz .

Tüm Türkiye’ye derdimizi anlattık .

Biz derdimizi bir futbolculara mı anlatamadık acaba Biz Sakaryasporu sevenler olarak size daha ne yapacağız.

Sanırım belki söyleyen çıkar . O zaman söyleyen varsa söylesin

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!