SAKARYASPOR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK DAVRANIŞ

featured

SAKARYASPOR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK DAVRANIŞ

HABER: Sırrı ŞANLI

Sosyal medyada büyük bir ses getiren “ Eymen Bebek “ konusunda Sakaryaspor Kulübü de bu konuda farkındalık yaratmak adına büyük bir davranışta bulunarak Sakaryaspor’un Pazar günü oynayacağı Orduspor maçının tüm hasılatının Eymen Bebek’e verileceğini açıkladı.

BAŞKAN GÜRSES BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Sakaryaspor’un Rüstemler Tesislerinde yaptığı antrenmlan sonrasında futbolcular ve teknik heyetle birlikte bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Gürses açıklamasında “ Tedavisi için 541 Bin Dolar gereken Eymen Bebek’in durumunu sosyal medyadan takip ediyoruz. Durumu çok vahim olduğu için bizler de elimizden geldiğince Eymen Bebek’ hayatta tutabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.

Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantıda bazı kararlar aldık. Orduspor ile oynayacağımız maçta alacağımız tüm hasılatı Eymen Bebek’in ailesine bağışlayacağız. Taraftarlarında bu davranışımıza ortak olacağına inandığımız için bu maçlık bilet fiyatlarını özel olarak değiştirdik. Herkesin bilet alarak bu çocuğumuza katkıda bulunması için yardımlarını bekliyoruz. Protokol tribününde Sayın Valimiz de dahil olmak üzere herkes biletli girecek. “ Dedi. Başkan Gürses daha sonra yeni stad için bir açıklamada bulunarak yeni stad hakkında basında çıkan haberlere göre ortaya çıkan bazı sıkıntılardan kendileringin de haberi olduğunu ve bu işin üzerine bizzat kendilerinin gittiklerini ve bu konuda kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledi.

PRİMLER EYMEN BEBEK’E

Basın açıklamasında futbolcular adına söz alan Kaptan murat Hacıoğlu da yaptığı açıklamada futbolcular olarak alacakları primlerin tamamını Eymen Bebek’in tedavisi için  vereceklerini, ayrıca diğer profesyonel takımlarda oynayan tüm futbolcularla görüştüklerini ve bu konuda ümitli oldukları söylerken “ Hep birlikte Eymen Bebek’i hayata döndüreceğiz “ Dedi. Sakaryaspor-Orduspor maçının bir defalığına mahsus bilet fiyatları şöyle :

Açık Kale Arkası: 10 TL

Kapalı Kale Arkası: 20 TL

Maraton: 30 TL

Numaralı Tribün: 50 TL

Protokol Tribünü: 100 TL

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!