SAKARYASPOR’DAN ÖZEL UÇAK AÇIKLAMASI

featured

SAKARYASPOR’DAN ÖZEL UÇAK AÇIKLAMASI

Sakaryaspor, Spor Toto 3çLig 15.haftasında deplasmanda oynayacağı 12 Bingölspor karşılaşması için özel uçak kiraladı.

HERŞEY DAHİL HAFTALIK TATİL ÜCRETİ GİBİ !

Bingöl deplasmanına Sakaryaspor’un özel uçağı ile gitmek isteyen taraftarlar 750 TL ücret ödeyecek. Kulüpten bugün yapılan resmi açıklama ile Bingöl deplasmanına ilişkin bilgiler verildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

“ Spor Toto 3.Lig’in 15.haftasında deplasmanda 12 Bingöl ile oynayacağımız karşılaşma için kafilemiz Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak olan Atlat Global Havayolları’na ait KK1965 sefer sayılı özel uçakla Bingöl’e ulaşacaktır. Bingöl’de takımımızı yalnız bırakmamak isteyen taraftarlarımızın 750 TL karşılığında havalimanı karayolu transferleri ve 12 Bingölspor karşılaşmasının bileti de dahil olmak üzere KK1965 sefer sayılı uçağımızdan yerlerini ayırtmak için kulübümüzle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Kafilemizi taşıyacak olan uçak karşılaşmanın oynanacağı 4 Aralık Pazar günü 09:00’da Sabiha Gökçen Hava limandan Bingöl’e gidiş, 17:00’da da Bingöl’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na dönüş seferini yapacaktır. Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na transfer detayları önümüzdeki günlerde bildirilecektir.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!