SAKARYASPOR’DAN KÖTÜ PROVA 1-3

featured

SAKARYASPOR’DAN KÖTÜ PROVA 1-3
Bolu Abant’ta 2. Kamp hazırlık çalışmalarını yapan Sakaryaspor üçüncü hazırlık maçında Boluspor’a 3-1 mağlup oldu.
İLK YARIDA İYİ OYNADIK
Sakaryaspor yeni sezon öncesinde üçüncü hazırlık maçında Boluspor ile karşı karşıya geldi. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan maçta teknik patron Osman Özdemir, 21 oyuncuya forma şansı verdi. Sakaryaspor taraftarı bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı ve Bolu Atatürk Stadı’nda yerini aldı. Maçın ilk yarısında her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu ve bu devrede gol sesi çıkmadı.
İKİNCİ YARIDA DÖKÜLDÜK
Sakaryaspor ikinci yarıya sekiz oyuncu değişikliğiyle başladı. Ev sahibi Boluspor 54’’ncü dakikada Akabueze’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Yusuf Boluspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Yeşil-Siyahlı ekibimiz 65’nci dakikada Coşkun Yılmaz’ın golüyle farkı 1’e indirdi. 72’nci dakikada Guıdo’nun golüyle maçın skorunu belirledi. Sakaryaspor üçüncü hazırlık maçında 1.Lig ekibi Boluspor’a 3-1 mağlup oldu.
BOLUSPOR: 3-SAKARYASPOR: 1
STAT: Bolu Atatürk
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Şenol Bektaş, Sinan Bilen
BOLUSPOR: Ertuğrul Taşkıran ( Gökhan Değirmenci) , Göksu Alhas (Özgür İleri), Cengiz Umut, Renato Arapi ( Furkan Demir), Mamadou Diarra ( Alim Öztürk) İshak Çakmak ( Melih Okutan) , Yusuf Emre, İrfan Başaran, Rydell Popeon ( Hakan Özkan), Emmanuel Akabueze ( Salif Sane), Mitchell Te Vrede ( Guido Koçer)
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
SAKARYASPOR 1.TAKIM: Ercüment Kafkasyalı, Fikret Topaloğlu, Yasir Subaşı, Burak Bekaroğlu, Ramazan Sal, Serdar Ümit, Talha Mayhoş, Beykan Şimşek, Erçağ Evirgen, Ramazan Çevik, Mahir Sağlık
SAKARYASPOR 2.TAKIM: Ferhat Kaya, Tufan Kelleci, Canberk Özdemir, Sezgin Coşkun, Zafer Aydoğdu, Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Beykan Şimşek, Ramazan Çevik( Burak Taşdemir) , Cem Ekici, Coşkun Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
GOLLER: Dk.54 Emmanuel Akabueze, Dk. 60 Yusuf Emre, Dk.74 Guido Koçer ( Boluspor), Dk.65 Coşkun Yılmaz ( Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!