SAKARYASPOR’DA YENİ SEZONA YATIRIM

featured

SAKARYASPOR’DA YENİ SEZONA YATIRIM

Maliye ve SSK borçları yüzünden, TFF tarafından seneye tüm takımlara Transfer Yasağı gelebilir. Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, bu yasağı takılmamak için önümüzdeki senenin de takımını yapmış gibi görünüyor.

SEZON BAŞI TRANSFER REKORU

Daha önceki Başkanlığı dönemindeki gibi, eski takımdan sadece Hüseyin, Fikret, Burak, Canberk, Furat, Hacı Ömer gibi 5 ismi takımda tutan Başkan Gürses, dış transferde Ozan, Aykut, Zafer, Aytaç, Mücahit, Ahmet, Serdar, Ceyhun, Anıl, Erçağ, Hüseyin Aytuğ, Enes, Murat Hacıoğlu, Hakan, Talha, Ferhat ve A.Kadir gibi isimleri alarak tam 17 transfer ile bir rekor kırmıştı. Ara transferde ise sadece forvet oyuncusu Hacı Ömer Doğru ile Furat Koç’u grubumuzdaki İstanbul Maltepespor’a bedelsiz kiralamıştı

DEVRE ARASINDA DA BOŞ DURMADILAR

Başkan Gürses, Ocak ayında da, Keçiörengücüspor’dan santrafor Coşkun Yılmaz’ı, Erzurumspor’dan orta saha oyuncusu Fahri Tatan’ı, Kastamonuspor’dan da sol açık Fatih Özçelik’i almış; Antalya kampında da Fenerbahçe’den orta saha oyuncusu olan Abdurrahman Canlı’yı, Bodrumspor’dan da santrfor Mümin’i almıştı. Bu şekilde toplam 22 yeni oyuncu alan Gürses’in, tüm bunları sezon bitiminde Maliye ve SSK borçlarından dolayı tüm kulüplere gelecek Transfer Yasağı’ndan dolayı bunu yaptığı iddia edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!