Sakaryasporda yeni dönem

featured

Sakaryasporda yeni dönem

17 Haziran 2018 Pazar  günü yapılan Sakaryaspor’un olağan genel kurulunda tek liste ile başkan Cevat Ekşi seçilmiş oldu genç dinamik bir ekiple yola koyulan Ekşi Sakaryaspor kulübüne laik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi

En güzel haber ise yeni yönetim genel kurulunda oylama ile  Kulübe üye alımının kolaylaştırılması için tüzük tadilatı gerçekleştirildi. Yani Sakaryaspor üyelik şartlarını yerine getiren herkes bundan sonra sayı ve kontenjan sınırlaması olmaksızın kulübe üye olabilecek.

Sakaryaspor’un yeni başkanı olarak söz alan Cevat Ekşi kendini genel kurul üyelerine tanıtmasından sonra  yönetimi devraldığı eski başkan İsmail Gürses’in bu güne kadar yaptığı tüm çalışmalarından memnun kalarak teşekkür etmesi  sevindirdi. Ayrıca başkan Ekşi yeni yönetim olarak da şeffaf ve birleştirici bir yönetim vaadinde bulunması üyeler arasından hoşnutla karşılanması dikkati çekti.

Başkan Cevat  Ekşi;  “17 Haziran’da 1965’da kurulan Sakaryaspor  kulübü olarak  yönetim kurulu adına geldiği günden itibaren Sakaryaspor’un bulunduğu noktadan daha yukarı taşıma yapacağına inananlardan biriyim

Bu yönetimin ne güzel yanı şeffaf olacaklarını söylemesi  olmuştur. Sakaryaspor’un hangi şartlarda olursa olsun bu zorluklara karşı verecekleri mücadele sonunda bu takımı bir üst tura çıkaracaklarına eminim.

En sevindirici olay ise eski başkan İsmail Gürses yönetimin yapmış oldukları hataları kabul etmesi oldu oda İsmail başkanın erdemliğinden gelen bir şeydir.

Sakaryaspor 17 Haziran 2018 tarihinde 53 cü yaşına girdi. Pazar gününden itibaren mazide Federasyon Kupasını kazanmış, Avrupa kupasında mücadele etmiş Türk futboluna sayısız yıldız yetiştiren Sakaryaspor’umuz yarım asrı geride bırakarak yeni dönemde başarıları kovalayarak bir üst tura çıkmasını kalben isteyenlerden biriyim.

Her şey bundan sonra yeni yönetimde olması münasebetiyle alt yapıya önem vererek başarılı yerel antrenörleri en kısa zamanda getirerek çalışmalarına başlaması gerekir.

Lütfen spora siyaset sokmayın antrenörler şunun adamı bunun adamı yapmayıp gerçekten bu güne kadar Sakarya’mızda kim çok başarılı antrenörse onlarla bulup Büyükşehir belediye başkanımızla görüşüp o kişileri getirmesi gerekir. Artık alt yapıdan sporcu gelmesi gerekir alt yapı antrenörleri 3 seneden beri ne yaptılar bir, bir anlatsınlar bakalım. Hiç bir şey

Alt yapıda Sakarya’mızdaki mevcut takımları tarayıp yeni alt yapı oluşumu oluşturarak güzel tabana dönük bir takım kurarak bu elit hocalar nezaretinde Sakaryaspor’umuza sporcu yetiştirmeleri gerekir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!