Sakaryaspor’da kongre tarihi değişmedi!

featured

Sakaryaspor’da kongre tarihi değişmedi!

Sakaryaspor yönetimi, gün içerisinde pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını gerekçe göstererek 13-20 Haziran olarak açıkladığı Olağanüstü Genel Kurul tarihini değiştirdi.

Bir kaç saat sonra ise yeni bir karar açıklanarak kongrenin aynı tarihte yapılacağı duyuruldu.

Sakaryaspor‘un resmi sosyal medya hesaplarından saat 16.50 sularında yapılan paylaşıma istinaden, Sakaryaspor yönetiminin, 13-20 Haziran olarak açıkladığı Olağanüstü Genel Kurul tarihi değişti. Pazar günü yapılacağı açıklanan genel kurul sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için Sakarya Valiliğince uygun görülmedi. Ayrıyeten, mevcut tarihlerin kısıtlamadan dolayı bir gün erkene çekilmesi başvurusunun da reddedilmesinin ardından yönetim,

kongreyi 19 Haziran Cumartesi günü 14.00’da Atatürk Stadı’nda çoğunluk sağlanamaması halinde 

26 Haziran Cumartesi saat 14.00’te yapılmasını kararlaştırdı.

Ancak saatler 17.35’i gösterdiğinde Sakaryaspor kulübü yeni bir açıklama yaptı.

Bu açıklamaya göre ise;

“Valilik’ten gelen son bilgiye göre; genel kurulumuzun ilk açıklandığı tarihte yapılmasına ve delegelerimizin kongre günü saatinde ikamet ve stadyum arası güzergahta geçerli olmak üzere kısıtlamalardan muaf tutulmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Yani Sakaryaspor genel kurulu 13 – 20 Haziran tarihlerinde yapılacak.

 

Sakaryaspor’un açıklaması şu şekilde:

Valilik’ten gelen son bilgiye göre; genel kurulumuzun ilk açıklandığı tarihte yapılmasına ve delegelerimizin kongre günü saatinde ikamet ve stadyum arası güzergahta geçerli olmak üzere kısıtlamalardan muaf tutulmasına karar verilmiştir.
Sakaryaspor’un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem ile Sakarya Atatürk Stadı Adapazarı/Sakarya adresinde 13.06.2021 Pazar günü saat 14.00‘de yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 20.06.2021 Pazar günü aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verilmiştir.
GENEL KURULU GÜNDEM

1- Açılış ve Yoklama

2- Divan teşekkülü

3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

4- Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması

5- Hesap raporlarının okunması

6- Denetim Kurulu raporunun okunması

7- Raporlar üzerinde görüşmeler ve kurulların ibrası

8- Yönetim ve sair kurulların seçilmesi

9- Dilek ve temenniler

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!