Sakaryaspor’da 6’ncı Şaban Yıldırım dönemi de sona erdi.

featured

Sakaryaspor’da 6’ncı Şaban Yıldırım dönemi de sona erdi.

Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın yeşil-siyahlı yönetime verdiği istifası onaylandı. Sakaryaspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla istifa resmiyet kazandı.

Sakaryaspor yönetiminin aldığı kongre kararının ardından teknik direktör Şaban Yıldırım da istifa ettiğini açıkladı.

Şaban Yıldırım şu açıklamayı yaptı:

Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

“Şu an itibariyle Sakaryaspor teknik direktörlük görevimden istifa etmiş bulunuyorum.”

“Büyük ekonomik sıkıntılara aylarca maruz kaldığı halde bunu sorun etmeden ağır antremanlara katlanan, sorunların çözümünde fedakarca davranan başta Kaptan Oğuz ve tüm oyuncularıma… Özveriyle çalışan bütün personelime… Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan etkilendiği halde bir gün bile bunu problem etmeyen, çevresel ve araçsal eksikliklerden şikayet etmeyip gecesini gündüzüne katarak çalışan antrenör ekibime… En zor zamanlarda kulübün sorumluğunu alarak taşın altına elini koyan ve son ana kadar kulübe kaynak üretmek için çırpınıp duran başkanımız Cumhur GENÇ ve yönetim kurulumuza… Takımımızı ve bizi zor zamanlarımızda anlayıp destek veren, moral veren herkese çok teşekkür ederim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!