Sakaryaspor’a yasak geldi

featured

FEDERASYON’DAN TRANSFER ŞOKU !

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig ve 3.Lig kulüpleri için şok bir karar aldı.

BORÇLARINI ÖDEMEYENLERE TRANSFER YASAĞI GELDİ

Federasyon kulüplere gönderdiği yazıda vergi ve SSK borcu olan takımların transfer yapamayacağını duyurdu. 25 Milyon TL borcu olan Sakaryaspor bu karar doğrultusunda transfer yapamayacak. Sakaryaspor eğer 25 milyon TL’lik vergi ve SSK borçlarını ödeyip, herhangi bir borcu olmadığına dair yazı alabilirse 15 gün içerisinde bunu ilgililere bildirmek zorunda. Eğer bunu başaramazsa 2017-2018 sezonu için temsilcimiz Sakaryaspor’a transfer lisansı verilmeyecek. Başkan İsmail Gürses konuyla ilgili yarından itibaren detaylı bir çalışma yapacaklarını söyledi.

SPOR TOTO 2. VE 3. LİG KULÜPLERİNİN TAMAMINI KAPSIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Tarafından Federasyon Uzman Yardımcısı imzalı bir yazı  2. Ve 3. Ligde bulunan tüm kulüplere ve onların bulunduğu Tff Bölge Müdürlüklerine acilen iletildi. Bu yazıya göre Sgk ve Vergi dairelerine borcu bulunan kulüplerin 15 Gün içerisinde vadesi geçmiş borçlarının olmadığına dair ıslak imzalı bir belgenin Türkiye Futbol Federasyonuna ibraz edilmesi gerekiyor. Eğer kulüpler bu belgeleri ibraz edemezler ise transfer evrakları işleme konulmayacak. Sakaryaspor’un Maliye ve Sgk’ya toplamda 25 Milyon borcu bulunuyor.Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Spor toto Süper lig ve Tff 1. Lig takımlarına bu duyuruyu yaptıktan sonra da bu defa Spor toto 2. Ve 3. Lig takımlarını da bu kapsam içerisine aldıklarını belirtti.

BAŞKAN GÜRSES AÇIKLAMADA BULUNDU

Sakaryaspor Kulüp başkanı İsmail Gürses bir iftar programında basın mensuplarına konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gürses açıklamalarında “ Maliye ile olan borçlarımızla ilgili olarak yapılandırmamız var ve iki taksitini ödemiş buluyoruz. Bununla ilgili bir sıkıntı olmayabilir ama Sgk borçalı ile ilgili olarak çalışmalarımız başladı ve bunun da çözümü için gerekli görüşmelere başlayacağız. Umarım bu konuyu en kısa zamanda hallederek transfer sıkıntısı yaşamayacağız. Önümüzdeki günlerde gerekli açıklamaları da basınla sık sık paylaşmak düşüncesindeyiz. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!