Sakaryaspor’a seyirci cezası geliyor

featured

Sakaryaspor’a seyirci cezası geliyor

Sakaryaspor’un Misli.com 2.Lig play-off çeyrek final rövanşında Vanspor ile oynadı müsabaka sonrası Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Sakaryaspor’un Misli.com 2.Lig play-off çeyrek final rövanşında Vanspor ile oynadı müsabaka sonrası Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Yeşil Siyahlıların bu müsabakada usulsuz seyirci almak ve talimatlara aykırı hareket etmek maddelerinden PFDK’ya sevk edildi. Temsilcimizin ceza alıp almayacağı perşembe günü yapılacak kurul toplantısında belli olcak

İŞTE O KARAR

8- SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü’nün 16.05.2021 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş.-SİLAHTAROĞLU VAN SPOR FK Misli.com 2. Lig Play Off müsabakasındaki “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2, 5/5 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!