Sakaryaspor’a Amatör Destek

featured

Sakaryaspor’a Amatör Destek

Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Sakaryaspor’un 1965 yılına özel forma kampanyasına destek verdi.

Sakaryaspor yönetim kurulunun başlattığı özel kampanya formasına bir katkı da Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinden geldi. Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş ve ekibi Sakaryaspor özel formasını alarak katkı verdi. 54 numaralı Yeşil-Siyah formasını alarak, birlik ve beraberlik hareketinde ki yerini aldı. Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş, yeşil-siyah forma, arma etrafında tüm kesimlerin buluşması gerektiğinin altını çizerek “Sakaryaspor şehrin en önemli markası. Bugün küslük, siyasi renkleri, kavgaları ve hataları bir kenara bırakarak Sakaryaspor etrafında herkesin bir arada olma zamanıdır. Forma destek kampanyası hareketinde bizde bir kıvılcım olduk. Bu kıvılcım ateşe, ateş den köze dönmeli. Biz de yöneticilik yaptık. Özveri ve fedakârlık gerektiren kutsal görev gibi görüyorum. Bu sezon üst lige çıkmak zorundayız. Şunu unutmamalıyız ki sadece Sakaryaspor üst lige çıkmayacak. Şehir olarak ya üst lige çıkacağız ya da 2.lig de kalacağız. Nehrin çocukları Süper Lig’i hak ediyor. Ben bir spor adamı olarak ve Sakarya Voleybol Spor Kulübünün Başkanı sıfatıyla şunu söylemek de yarar görüyorum. Kadınlar 2.liginde mücadele eden ve şehrimizi Sakaryaspor gibi temsil etmeye çalışan Sakarya Voleybol Spor Kulübü olarak şu an şehrimize 13 maçta 13 galibiyet kazandırdık. 1. Lige çıkarak, kupayı getirmek istiyoruz. Umarım Sakaryasporumuz da şampiyonluk kupasını Şehrimize getirir ve çifte mutluluk yaşarız, yeni sezona 1.ligler de başlarız. Kulüp başkanlığı ve yöneticiliğin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Bu bağlam da tüm spor branşlarımıza şehrimizin katkı vermesi sosyal sorumluluğudur. Değerli dostum başkanım Cumhur Genç ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın ne kadar zorlu bir süreç de olduğunu en iyi anlayan da benim. Şehirler en başta Spor branşlarının başarılarıyla ön plana çıkmaktadır. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız, çok değerli büyüğüm Ekrem Yüce’ye Sakaryaspor ve Sakarya da ki tüm spora verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı sunar ve herkesin Ekrem başkanımızdan örnek alması gerektiğini hatırlatmak isterim” dedi. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç “Bugün değerli dostum Sakarya AFD ve Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve yönetici arkadaşlarla bir araya geldik. Spor, şehir ve gelecek üzerine konuştuk. Kendisi iyi bir spor adamı ve aynı zorlukları paylaşıyoruz. Bu bağlam da ikimizde bir birimizi iyi anlıyoruz. Sakarya AFD olarak kendileri özel formamızdan alarak iyilik harekâtında ki yerlerini aldılar. Kendilerine teşekkür ediyor ve Sakarya’mızın Voleybol branşında başarıyla temsil etmelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!