SAKARYASPOR:1-0 GAZİOSMANPAŞA

YETMEZ AMA EVET ! 1-0

Spor Toto 3.Ligde ilk yarının bitimine 2 hafta kalırken, temsilcimiz Sakaryaspor 17. hafta mücadelesinde kendi sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında 46’ncı dakikada Mert Sarı’nın attığı golle maçtan 1-0 galip ayrılan ekibimiz, lider Etimesgut ile arasındaki puan farkını da 7’ye indirdi.

SAKARYASPOR YİNE BİLDİĞİNİZ  GİBİ

Sakarya Atatürk Stadında grubumuzda 10 Puanla 18. Sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor’u konuk eden yeşil siyahlılar yine yokları oynadı. Maçın ilk dakikalarında konuk ekip mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamazken, Sakaryaspor da buna karşılık etkili bir futbol oynamaktan uzak bir görüntü sergiledi. Maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor golle başladı. Bu dakikada Sakaryaspor sağ kanattan Fikret’le uzun bir taç akışı kullandı. Topa yükselen Feyyaz topu kafayla Mert Sarı’nın önüne düşürdü ve Mert Sarı da sert bir şutla topu ağlara gönderdi Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Golden sonra ise yine aynı manzara yaşandı. İlk yarıdaki gibi etkisiz bir futbol sergileyen yeşil-siyahlılar rakibin de pasif ve etkisiz futbolu karşısında onlara uyunca “ maç bitsin de gidelim “ demeye başladık. Maç ta 46. Dakikada Mert Sarı’nın attığı tek golle sona ererken, bu sonuçla Sakaryaspor bu hafta maçı olmayan  36 Puanla  lider durumda bulunan  Etimesgut ile arasındaki farkı 7 Puana düşürdüğü gibi sıralamada da aldığı üç puanla puanını 29’a yükselterek yine kendisi gibi 29 Puanla 3. Sırada yer alan Diyarbekirspor’un ardından averajla 4. Sıraya yerleşti. Burhan UĞUR

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Hidayet Yasir Çimen*** Turhan Akbaş***  Ata Bayraktar ***

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz *** Fikret Topaloğlu** Nedim Köseoğlu** Burak Bekaroğlu** Canberk Ömer*** (Dk.90 Sadullah), Adnan ** Mert Sarı*** Tevfik Işık** (Dk.29 Volkan Çekiç**), Volkan Yılmaz***Doğan Seçkin*** Feyyaz Aydil** (Dk.90 Hacı Ömer)

TEKNİK DİREKTÖR : Deniz Kolgu

GAZİOSMANPAŞA: Alican *** Erkan** (Dk.50 Onur Anıl**), Ethem** Tayfun Karadağ** Fırat** Olgay  ( K.K )  Aşkın** (Dk.81 Serhat Gülşen), İbrahim** Serkan** (Dk.70 Onur Can), Ömer *** Tufan**

TEKNİK DİREKTÖR : Yüksel Ersan

SARI KARTLAR: Erkan Ferin, Aşkın Mert, Olgay Coşkun (Gaziosmanpaşa), Volkan Çekiç, Tevfik Işık (Sakaryaspor)

Kırmızı Kart: Dk.87 Olgay Coşkun (Gaziosmanpaşa)

Gol: Dk.46 Mert Sarı (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 3 Sağdan gelişen Sakaryaspor atağında Tevfik ceza sahası sağ çaprazından ortaladı. Arka Direkte Feyyaz kafayı vurdu top az farkla auta gitti.

Dk. 25 Sakaryaspor soldan atağa kalktı. Tevfik topa yetişmek isterken kendini zorlayınca sakatlanarak yerini Volkan Çekiç’e bıraktı.

Dk. 46 Sakaryaspor’da Fikret’in sağdan kullandığı taç atışında ön direkte Feyyaz topu kafayla indirdi. Ceza sahası içinde Mert Sarı şutunu çekti ve top ağlarda! 1-0 Dk.

56 sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Volkan Çekiç çizgiye kadar inip ortaladı. Altı pas üzerinde Feyyaz Aydil iyi yükselip kafayı vurdu fakat top üst ağlarda kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!