Sakaryaspor yönetiminden olağanüstü toplantı

featured

Sakaryaspor’da hafta başında gelen istifaların ardından yönetim kurulu bu akşam olağanüstü gündemle toplandı. Başkan vekili Halit Evin’nn başkanlık ettiği toplantıda son günlerde basında yer alan Başkan ismail Gürses’in görevi bırakacağı iddiaları yalanlandı

Gürses ile devam

Sakaryaspor yönetim kurulu bu akşam olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kulüp başkanı İsmail Gürses’in şehir dışında olması sebebi ile Halit Evin başkanlık etti.

Yapılan toplantı Yükses İstişare Kurulu’nun görevini yerine getirememesi nedeni ile lav edilmesine karar verildi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan basın sözcüsü Cem Gün son günlerde basında çıkan alternatif yönetim ve başkan değişikliği haberlerine değinerek; “Sakaryaspor Yönetim Kurulu İsmail Gürses başkanlığında birlik ve beraberlik içerisinde görevine devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Gün, ayrıca hafta başında görevlerinden istifa eden Erkan Pirzenli ve Hakan Pirzenli’ye emeklerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!