SAKARYASPOR YÖNETİMİNDEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

featured

SAKARYASPOR YÖNETİMİNDEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Sakaryaspor Yönetimi, teknik heyet ve tribün liderleri önceki akşam yönetici Mükerrem Koç’un verdiği iftarda bir araya geldi. Yeni Koç Tesisleri’nde verilen iftar sıcak bir atmosferde geçti. Başkan İsmail Gürses ile Başkanvekili Halit Evin arasında sıkıntıların olduğuna dair söylentiler önceki akşam verilen iftarda ortadan kalktı. Gürses ile Evin’in birlerine karşı samimi ve neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Başkan İsmail Gürses “Sıkıntı yok, hedef var” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Basın Sözcüsü Erkan Pizrenli “Bizleri bu akşam en iyi şekilde ağırlayan Mükerrem Koç arkadaşımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tribün lideri Yılmaz Şen, Ersin Uysal (Amigo Ersin) ve bir grup taraftar iftarda hazır bulundu. Başkan İsmail Gürses iftar yemeğinin ardından taraftar temsilcileri ile bugüne kadar yapılanlar ve yapılacaklara dair bir sohbet yaparak soruları yanıtladı. Gürses şampiyonluk sözünü tekrarlarken tribün liderleri Sakaryaspor’un için her türlü desteğe hazır olduklarının mesajını verdi.

 

ismail  iftar (1) ismail  iftar (2) ismail  iftar (3) ismail  iftar (4) ismail  iftar (5) ismail  iftar (6) ismail  iftar (7)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!