Sakaryaspor yine lisans alamadı

featured

Sakaryaspor yine lisans alamadı

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında Sakaryaspor’a kriterlere uymadığı gerekçesiyle lisans vermedi.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve Misli.com 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi. Buna göre ilk yapılan toplantıda Ulusal Lisans alma hakkı kazanamayan Sakaryaspor ikinci toplantıda da bu hakkı elde edemedi!

Kurul, eksikliklerini tamamlayamayan kulüplere ise eksikliklerin giderilmesi para cezası ve ek bir ikinci bir 30 günlük ek süre verdi. Sakaryaspor yönetimi, bu süre içerisinde de eksikleri tamamlamayı başaramazsa iki sezon önce olduğu gibi bir kez daha -3 puan cezasıyla karşı karşıya kalma tehdidi yaşayacak!

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!