SAKARYASPOR VOLEİYBOL’DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

featured

SAKARYASPOR VOLEİYBOL’DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Türkiye Bayanlar Voleybol 1nci Liginde ilimizi temsil edecek olan Sakaryaspor Bayan Voleybol takımız, ilk hazırlık maçında iyi oyun kötü sonuç aldı.

THY’YE 3-2 MAĞLUP OLDU

İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda Türk Hava Yolları Bayan Voleybol takımı ile karşılaşan sultanlarımız müsabakadan 3-2 mağlup ayrıldı. Takımın neredeyse tamamının değiştiğini belirten antrenör İdris Demir ‘Bu ilk hazırlık maçımızdı, takımımızın neredeyse tamamı değişti, günde çift idman yaparak takım olmaya çalışıyoruz, antrenmanlarda çok çalışıyoruz, zamana ihtiyacımız var, biz iyi bir takım olup bu sene adımız duyurmak istiyoruz’ dedi.

2’NCİ MAÇIMIZ SALI GÜNÜ

Hazırlıklarına 1 gün ara veren Sakaryaspor Bayan Voleybol takımımız bu gün çalışmalarına tekrar Lütfü Yaman Spor Salonunda başlıyor. İlk hazırlık maçında mağlup olan sultanlarımız 2nci hazırlık maçında bir diğer İstanbul temsilcisi Büyükçekmece takımını Pazar günü Lütfü Yaman’da saat 14’de ağırlayacak. Ardından Salı günü Bolu’da saat 5’de Bolu Belediye takımı ile 3ncü hazırlık maçına çıkacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!