SAKARYASPOR VE VEFASIZLIK

SAKARYASPOR VE VEFASIZLIK

Geçenlerde Zara Belediyespor maçı vardı ve takımın başında da Sakaryaspor camiasının içinden Soner Büyükergun bulunuyordu.

Farklı kazanılan maçtan önce , maç içinde Büyükergun’a  hoş karşılama yapılmadı. Hatta tribünlerden bazı hakaretler de duymadım değil. Demek ki yıllardır yeşil siyahlı takımın yönetimine  işlemiş vefasızlık yavaş yavaş tribünlere de sirayet etmeye başlamış.

Ne yapmış bu genç antrenör? Ekmek parası için profesyonellikten uzak, sorunları olan ama puanı az olan bir ilçe takımının başına geçmiş. Sen 90 dakika içindeki küfrü, zehiri statta attıktan sonra caddeden yol alıp evine gidiyorsun ve senin için her şey bitiyor. Sırf senin hatırın için işsiz mi kalacak bu insanlar ey yönetim ve taraftar!

Yıllar önce bu ayıbın büyüğü Hasan Kemal Özdemir’e nam-ı diğer Rambo’ya yapılmıştı. Bu takımın yirmi bin kişiyle Eskişehir’e gittiği playoffta  golü atıp süper lige çıkmamızı sağlayan, yıllarca kaptanlık yapan ve ailesiyle birlikte bu şehri gerçekten benimseyen bu nadide oyuncu futbolu bıraktıktan sonra Sakaryaspor’un maçını izlemek için stada gelmişti. Ve ne oldu biliyor musunuz? Hasan Özdemir şeref tribününe alınmadı!

O şeref tribünü ki o zaman da şimdi de ne halde biliyorsunuz. Protokol yani ön sıra  her zaman bellidir ve konu orası değil. Ama ya arkası! İpini koparan oradaydı, çoluk çocuk, pazarcı, akraba vs.  İşte bu takımın tarihine ismini yazdıran adamlardan biri oraya alınmadı.

Herkes bu kulüpten alacağını tahsil eder, kendi insanın talep edince bir anda hain olur Sakarya’da!

Vefasızlık şimdi de devam ediyor. Örneğin eski başkanların davetiye yollanıp locaya davet edildiğini veya bir onur yemeği verildiğini gördünüz mü!

Pek çok eski değerimiz kulüpten küstürülmüş, görmezden gelinmiş durumda.

Vefasızlık bir gün gelip edeni de bulur. Sakaryaspor son yıllarda sadece liglerde küme düşmedi camia olarak da varlığından epey şeyler kaybetti. Bu yönetimde başarının önce iç barış ve kulüp ruhunu yeşertmekten geçtiğini bilen yok mu Allah aşkına

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!