SAKARYASPOR U-19’LAR FİNALLERE HAZIRLANIYOR

featured

SAKARYASPOR U-19’LAR FİNALLERE HAZIRLANIYOR

Gelişim Ligi temsilcimiz Sakaryaspor U-19 futbol takımı, Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine iddialı hazırlanıyor. Hazırlaklarını Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde sürdüren yeşil siyahlılar final karşılaşmaları için Cumartesi akşamı Antalya’ya hareket edecekler. Antalya’da Topkapı Hotel’de konaklayacak olan Sakaryaspor kafilesinin başkanlığını Genel Koordinatör Tamer İlaçan yaparken Teknik Sorumlu İsmail Öz’ün futbolcu kadrosu 26 Futbolcudan oluşacak.

BURAK VE HACI ÖMER DE GİDECEK

Kendi ligini Grup Şampiyonu olarak bitiren Yeşil Siyahlı gençler, 17-24 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan  şampiyonada Pendikspor, Dardanelspor, Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor, Altay, Atakum Belediyespor ve Sivas Belediyespor takımları ile karşı karşıya gelecek. U19 takımı antrenörü İsmail Öz, “Herkesin ismimizden dolayı favori gösterdiği bu turnuvada şampiyon olmak için elimizden gelenin en fazlasını vereceğiz. Hedefimiz ilk kez bu başarıyı yaşamak ve yaşatmak” diye konuştu. Öte yandan bu şampiyonaya Burak Bekaroğlu ve Hacı Ömer’in de gideceği öğrenildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!