SAKARYASPOR U-19’LAR EMİN ADIMLARLA:3-1

featured

SAKARYASPOR U-19’LAR EMİN ADIMLARLA

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan Gelişim Ligi U-19 erteleme karşılaşmasında Sakaryaspor U-19 Takımı, takipçilerinden Kocaeli Birlik karşısında bilhassa ikinci yarıda ağırlığını koydu ve karşılaşmadan 3-1 Galip ayrılarak zirvedeki yerini sürdürdü. Maçın ilk yarısında genellikle ağır bir tempoda oynanan karşılaşmanın 41. Dakikasında Sakaryaspor Tolunay’ın golüyle 1-0 Öne geçti ve ilk yarı bu skorla 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile kapandı. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında Mustafa’nın iki topu yan direklerden döndü.

İKİNCİ YARI HARİKA U-19

Maçın ikinci yarısına Berk’in yerine İlkay’la başlayan Sakaryaspor adeta canlandı ve atak üstüne atak yapmaya başladı. Rüzgarı da arkasına alan yeşil siyahlılar maçın 60. Dakikasında İlkay’ın akıl dolu golüyle farkı ikiye çıkarttılar. Kocaeli Birlik maçın 68. Dakikasında hiç beklemediği bir anda Muhammet’in golüyle farkı bire indirdiyseler de 74. Dakikada sahanın iyilerinden İbrahim Can harika bir gol attı ve Sakaryaspor U-19 Takımı sahadan 3-1 Galip ayrılarak rakibi ile 7 puan olan farkı da 10’a çıkarttı.

SAHA : Ekrem karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Muhammet Ömür**** Ali Can Özen*** Enes Can Orhan***

SAKARYASPOR U-19 : Aykut Berat*** M. Mustafa*** ( Celal Dk. 84 ) İsmail*** Emre*** Ertuğrul Emre*** Tugay Şenoğlu*** Tolunay *** Berk*** ( İlkay**** ) Tugay Keleş*** Mustafa *** İbrahim Can***

TEKNİK SORUMLU : İsmail Öz

KOCAELİ BİRLİK U-19 : Seyfullah*** Sergen*** Y. Emre*** Mehmet*** Serhat*** Gökhan*** Kemal***( Batuhan Dk. 85 ) Emirhan*** Muhammet*** Berat*** Mert can*** ( Oğuzhan** )

TEKNİK SORUMLU : Afan Koçak

GOLLER : Dk. 41 Tolunay Dk. 60 İlkay Dk. 74 İbrahim Can ( Sakaryaspor ) Dk. 68 Muhammet ( Kocaeli birlik )

K. Birlik U-19 Sakaryaspor U-19 U-19 Ens-1 U-19 Ens-2 U-19 Ens-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!