SAKARYASPOR U-19 TAKIMINA SOĞUK DUŞ 3-4

featured

SAKARYASPOR U-19 TAKIMINA SOĞUK DUŞ 3-4

Sakaryaspor UF-19 takımı 2 Devre üstünlük sağladığı Beylerbeyi karşısında evinde 4-3 Mağlup oldu,

İLK YARIDA 5 GOL

Sakaryaspor U-19 Takımımız Coca Cola Gelişim Ligi 3. Devre karşılaşmasında Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde Beylerbeyi U-19 Takımını ağırladı. Sakaryaspor U-19 Takımının Beylerbeyi ile oynadığı karşılaşmayı Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Yönetim Kurulu üyesi Cihan Yıldıran ve Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir de birlikte izlediler. Sakaryaspor U-19 Takımı maça hızlı başladı ve 7. Dakikada İbrahim Can’ın golüyle 1-0 Öne geçti. Maçın 28. Dakikasında Fatih farkı 2’ye çıkartan golü attı. Beylerbeyi bu gollerden sonra biraz canlandı ve 37. Dakikada Ramazan’ın penaltıdan ve hemen iki dakika sonra 39. Dakikada Furkan’ın golleri ile beraberliği sağladı. Sakaryaspor kontrataklarla gol ararken maçın 42. Dakikasında bir faul atışı kazandı. Atışı İbrahim Can çabuk kullandı ve Görkem’e kazandırdı, Görkem de topu ağlarla buluşturunca Sakaryaspor tekrar 3-2 Öne geçti. İlk yarı bu skorla 3-2 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile kapandı.

İKİNCİ YARI AVA GİDERKEN AVLANDIK

Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz atak oynayan Beylerbeyi 48. Dakikada Onur’un golüyle beraberliği yakaladı 3-3. Bu beklenmedik gol sonrasında panikleyen Sakaryaspor U-19 takımı gol ararken rakip kaleciyi geçemezken kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı. Gol yollarında başarılı olamayan Sakaryaspor U-19 Takımı gol ararken maçın 87. Dakikasında Muhammet’in golü geldi ve Beylerbeyi 4-3 Öne geçti. Ğeride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beylerbeyi U-19 takımı sahadan 4-3 Galip ayrıldı.

HABER VE FOTOLAR : Ömer SARICA

U19.SAKARYASPOR-BEYLERBEYİSPOR:3-4

SAHA: Ekrem berber  Altyapı Tesisleri

HAKEMLER: Uğur Muslu, Vedat Duman, Batuhan Güz

U19  Sakaryaspor: Kadircan, Muhammet, Emre, A.Kadir, Görkem, Berk, İbrahimcan, Fatih( Furkan)Oğuzhan, Bahadır(Mustafa) Ferdi(Recep)

Antrenör: Murat Özgen

Beylerbeyispor: Ahmet kaan, Eyüp, Kudret, Furkan, Aslanalp, Tolga, Fatih, Omur(Mehmet salih) Remazan, Mehmet(Recep)Muhammet

Antrenör: İlhan Tel

Goller: Dk 7 İbrahim can  Dk 28 Fatih Dk 42 Görkem (Sakaryaspor)

Dk 37 Remazan Dk 39 Furkan Dk  48 Omur Dk 87 Muhmmet (Beylerbeyispor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!