SAKARYASPOR U-17’LER SON ANDA 2-1

featured

SAKARYASPOR U-17’LER SON ANDA 2-1

Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde oynanan Gelişim ligi U-17 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-17 Takımı 1-0 Geride kapattıkları ilk yarıdan sonra ikinci yarıda açıldı ve Abdülkadir ile Ahmet Can’ın golleri ile Gölcükspor’u 2-1 Yenmeyi başardılar. Maçıan 40. Dakikasında Ceyhun Gölcükspor’un ilk yarı boyunca yaptığı tek atakta attığı golle ilk yarıyı 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında 55. Dakikada Abdülkadir ve 71. Dakikada Ahmet Can iki gol attılar ve Sakaryaspor U-17 Takımı Gölcükspor U-17 Takımı karşısında sahadan 2-1 Galip ayrıldı.

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesisleri

HAKEMLER : Hasan Şatır-Ertan Bozdemir-Behlül Kocacı

SAKARYASPOR U-17 : Görkem*** Mustafa*** Kerem İlhan*** Berat can*** Görkem Şimşek*** Ahmet Can*** Abdülkadir*** Süheyl** ( Mert***) Oğuzhan** Ömer** ( Hami*** ) Ege*** ( Fatih*** )

TEKNİK SORUMLU : Murat Özgen

GÖLCÜKSPOR U-17 : Ahmet** B. Enes*** Rıdvan** ( Ahmet** ) Oğuzhan*** ( Semih Dk. 75 ) Mertkan Zeki*** Ceyhun*** ( Furkan** ) Ferhat*** Murat** Y. Emre** Berk Orhan** İbrahim***

TEKNİK SORUMLU : Öner Akdoğan

GOLLER: Dk. 40 Ceyhun ( Gölcükspor ) Dk. 55 Abdülkadir Dk. 71 Ahmet Can ( Sakaryaspor )

Sakaryaspor U-17

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!