SAKARYASPOR U-17’LER EVİNDE KAYIP 1-2

SAKARYASPOR U-17’LER EVİNDE KAYIP 1-2

Coca Cola Gelişim Ligi U-17 Erteleme karşılaşmasında Sakaryaspor U-17 Takımı evinde konuk ettiği Kocaeli birlik U-17 Takımına 2-1 Mağlup oldu. Maçın ilk yarısında daha üstün oynayan taraf Kocaeli Birlik maçın 9. Dakikasında Yusuf’un attığı golle 1-0 Öne geçti ve ilk yarı bu golle 1-0 Kocaeli Birlik takımının üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Kocaeli birlik maçın 60. Dakikasında Berat’ın golüyle farkı ikiye çıkarttı. Kocaeli Birlik oyuncusu Berke gol sevincini fazla abartınca kırmızı kartla oyun harici oldu. Sakaryaspor U-17 Takımı maçın 79. Dakikasında Abdülkadir’in golüyle farkı bire indirdi ama geride kalan az bir zamanda gol olmadı ve Sakaryaspor U-17 Takımı sahadan 2-1 Yenik ayrıldı.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER: Yusuf Yıldırım*** Vedat Duman*** Ömer Bozoğlu***

SAKARYASPOR U-17 : Cihangir** Mustafa** Berat can*** Fatih*** Görkem** ( Ömer Dk. 77 ) Ahmet Can** Abdülkadir*** Mert** Süheyl** ( Enes*** ) Oğuzhan** Hami** ( Samet** )

TEKNİK SORUMLU : Murat Özgen

KOCAELİ BİRLİK : Batuhan*** Mustafa** Atakün*** Yusuf Can*** Muhammet** Kerem** ( Faruk** ) Berat*** ( Kadir Dk. 65 ) Engin** ( Burak*** ) Melih*** Enes*** Berke ( K.K )

TEKNİK SORUMLU : Ahmet Aklaya

GOLLER : Dk. 9 Yusuf Dk. 60 Berat ( Kocaeli Birlik ) Dk. 79 Abdülkadir ( Sakaryaspor )

KIRMIZI KART : Dk. 60 Berke ( Kocaeli birlik )

U-17 Kocaeli U-17 U-17 Ens-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!