SAKARYASPOR U-15’TEN UYGUN TARİFE 3-0

featured

SAKARYASPOR U-15’TEN UYGUN TARİFE 3-0

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan Gelişim ligi U-15 ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Sakaryaspor U-15 Takımı evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük U-15 Takımı karşısında fazla zorlanmadı ve sahadan 3-0 Galip ayrıldı. Yoğun bir rüzgar altında oynanan karşılaşmanın 27. Dakkasında soldan kullanılan bir köşe atışında topa çok iyi yükselen Emir kafayla attığı golle Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 36. Dakikasında bu defa Tunahan aradan çık iyi sıyrldı ve kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruş gol oldu ve aradaki far 2’ye çıktı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında daha da baskılı oynayan Sakaryaspor U-15 Takımı gerilerden gelen Emre’nin attığı harika golle durumu 3-0 Yaptı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor U-15 Takımı sahadan 3-0 Galip ayrıldı.

SAHA : Ekrem karaberberoğlu Alt yapı tesisleri

HAKEMLER : Y. Aştekin Atabek- Mustafa Kaymul- Ozan Gürleyük

SAKARYASPOR U-15 : Eray*** Temel**** Ekir*** Emre*** Mert*** ( M. Ali*** ) Tunahan*** ( Ömer Faruk Temelli*** ) Berat*** ( Melih*** ) Görkem*** Ömer Faruk baylan*** Emirhan*** Kaan*** ( Enes Dk. 75 )

TEKNİK SORUMLU : Özcan Zafer

FATİH KARAGÜMRÜK U-15 : Emirhan** Enes*** Ali*** İsmail** Eren** ( Mustafa*** ) Muhammed*** ( Musa Dk. 61 ) Yusuf*** Hüseyin** ( Uğur Dk. 66 ) Emirhan*** ( Bilal** ) Furkan Kara*** Furkan Sönmeztürk***

TEKNİK SORUMLU : Fırat dalgıç

GOLLER: Dk. 27 Emir Dk. 36 Tunahan Dk. 50 Emre ( Sakaryaspor )

Sakaryaspor U-15 U-15 Ens-2 U-15 Ens-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!