SAKARYASPOR U-15 ŞEN ŞAKRAK 4-0

SAKARYASPOR U-15 ŞEN ŞAKRAK 4-0

Geçen hafta İstanbul deplasmanından galibiyetle dönen Sakaryaspor u-15 Takımı Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği U-15 takımı karşısında ikinci yarıda adeta patladı ve rakibini 4-0’la uğurladı.

İKİNCİ YARIDA COŞTULAR

Maçın ilk yarısında üstün oynayan U-15’ler girdikleri birçok gol pozisyonundan yararlanamazken, maçın ilkt yarısı biterken 40+1. Dakikada Muhammet Ali’nin golüyle rahatladılar ve ilk yarı bu skorlya kapandı. Maçın ikinci yarısında oyunun tamamen hakimiyetini eline geçiren yeşil-siyahlılar 70. Dakikada kaleciye geri pastan bir endirekt vuruş kazandılar. Kaan dokundu Umut kaleye yolladı ve U-15’ler 2-0 Öne geçtiler. Bu golden sonra iyice bastıran yeşil siyahlılar bu golden hemen 1 Dakika sonra oyuna ikinci yarıda giren Ömer Faruk Baylan’ın golüyle farkı üçe çıkarttılar. Maça 3 Oynanmamış dakika ilave edildi. Uzatmanın son dakikasında Darıca kalesinin altı pas tabir edilen yeri karıştı. Gidip gelen topu Darıca G. Birliği oyuncusu Harun dışarıya atayım derken kendi kalesine gönderdi ve santrası yapılmayan golle Sakaryaspor U-15 Takımı sahadan 4-0 Galip ayrıldı.

SAHA : Ekrem Karaberber Alt yapı

HAKEMLER : Ş. Bayhan Yeşil*** Hamza Seyyar*** Ömer bozoğlu***

SAKARYASPOR U-15: Eray*** Temel**** Emir Miray*** Görkem*** Emre*** Umut*** Berat*** ( Ö. Faruk Baylan*** ) Caner*** ( Oğuzhan*** ) Ömer Faruk** Mustafa Çalık*** ) M. Ali*** ( Mert 80+1 )

TEKNİK SORUMLU : Özcan zafer

DARICA G. BİRLİĞİ U-15 : Yasin** Harun** Serhat** ( Can Dk.78 ) Enes*** Turan Dk.78 ) Ayhan** Berk Can** ( Eray Dk. 78 ) Talha** ( İbrahim** ) Ogün*** Davut*** Serhat** M. Ali** ( Seydi Ömer** )

TEKNİK SORUMLU : Mustafa Alıcı

GOLLER : Dk. 40+1 M. Ali Dk. 72 Umut Dk. 73 Ö. Faruk Baylan ( Sakaryaspor )Dk 80+3 Harun Darıca (K.K )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!