SAKARYASPOR U-14’LER RAHAT KAZANDI 4-0

featured

SAKARYASPOR U-14’LER RAHAT KAZANDI 4-0

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan Gelişim ligi U-14 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-14 Takımı evinde konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği U-14 Takımı karşısında zorlanmadan galip geldi 4-0. Maçın henüz ilk dakikasında Gökdeniz’in golüyle 1-0 Öne geçen yeşil siyahlılar daha sonra 29. Dakikada Azat ve 36. Dakikada Kerem’in golleri ile ilk yarıyı 3-0 Önde kapattılar. Maçın ikinci yarısında da Sakaryaspor’un golcü futbolcusu Azat maçın 51. Dakikasında farkı 4’e çıkartan golü kaydetti ve yeşil siyahlılar maçtan 4-0 Galip ayrılmayı başardılar.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Ertuğrul Kardeş- Bilal Yıldırım- Sunay Bayar

SAKARYASPOR U-14 : Kaan*** Uğur*** M. Talha*** Yalçın*** Ömer Faruk***( Oğuzhan Dk. 48 ) Yasin**Azat**** Kerem***( Aydın Dk. 57 ) S. Salih***( M. Talha Dk. 62 ) Soner*** Gökdeniz*** ( Yasin Dk. 41 )

TEKNİK SORUMLU : Osman Kılıç

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ U-14 : Rıdvan** Mert**( Okan Yaşar Dk.  Ali** Furkan** Ali Ekber** A. Emin**( Cem Dk. 36 ) Okan*** Maksut*** Batuhan***( Berat Dk. 36 ) Yiğit*** Muhammet**( Azat Dk. 58 )

TEKNİK SORUMLU : Mustafa Alıcı

GOLLER : Dk. 1 Gökdeniz Dk. 29-51 Azat Dk. 36 Kerem ( Sakaryaspor )

sakaryaspor-u-14

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!