SAKARYASPOR U-13’LER KUPALARINA KAVUŞTU

featured

SAKARYASPOR U-13’LER KUPALARINA KAVUŞTU
Sakarya 13 Liginde play-off’a kalan ve play-off karşılaşmalarının tümünde galip gelerek şampiyon olan Sakaryaspor U-13 takımı şampiyonluk kupasına kavuştu.

Bayram öncesi arife günü Ekrem Karaberberoğlu alt yapı tesislerinde düzenlenen kupa merasimine Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Sakaryaspor alt yapı genel Koordinatörü Tamer İlaçan, Sakaryaspor U-13 Takımının başarılı antrenörü Murat Balaban, Sakaryaspor alt yapı antrenörleri ve sporcu velileri katıldılar.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba minik sporculara kısa bir konuşma yaparak, futbolcuları bu başarılarından dolayı kutlarken, futbol yaşamlarında da başarılar dilmedi ve kupayı takım kaptanına verdi. Kupa merasimine katılanlar daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

u13  sakaryaspor kupa (1) u13  sakaryaspor kupa (2) u13  sakaryaspor kupa (3) u13  sakaryaspor kupa (4) u13  sakaryaspor kupa (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!