SAKARYASPOR TRANSFERE DOYMUYOR

featured

SAKARYASPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Temsilcimiz Sakaryaspor transfere doymuyor. Geçtiğimiz gece sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, 3 oyuncu ile anlaştıklarını duyurdu.

BAŞKAN GÜRSES’TEN 3 MÜJDE!

Temsilcimiz Sakaryaspor transfere doymuyor. Son transfer haberleri bizzat Başkan İsmail Gürses tarafından açıklandı. Dün gece sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gürses, Trabzonspor’un genç savunmacısı Mücahit Çakır, Şanlıurfaspor’dan Timur Özgöz ve Galatasaray’ın genç oyuncusu Berk İsmail Ünsal’ı transfer ettiklerini açıkladı. Ancak Şanlıurfasporlu Timur’un işinde biraz problem olduğu ve bu oyuncunun transferinden vazgeçilebileceği de gelen haberler arasında.

Sakaryaspor, Trabzonspor U-21 takımının genç stoperi Mücahit Çakır’a dün resmi sözleşmeyi imzalattı.

MÜCÜHİT İMZALADI

Sakaryaspor Yönetimi yeni sezon öncesinde üçüncü stoperine imza attırdı. Trabzonspor U21 takımının stoperi Mücahit Çakır dün öğlen saatlerinde Rüstemler Tesisleri’ne gelerek Sakaryaspor’la resmi sözleşmeyi imzaladı. Genç oyuncu ayağının tozuyla Topuk Yaylası kampına giderek takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!