Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı: “Önemli bir süreçte önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum”

featured

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında oynanan Sakaryaspor-Eyüpspor karşılaşması sonrasında iki takım teknik sorumlusu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Önemli bir süreçte önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ise, “Önemli bir süreçte çok önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Çünkü liderle oynuyorsunuz, yenilmezlikler, onun yanında puan farkı var. Düşünün bugün yenilmesine rağmen liderliğini koruyan ve 3 puan farkı taşıyan bir takımla oynadınız ama biz bir hafta boyunca akan oyunda bu takımı zaten yenebileceğimizi çözmüştük. Rakibinde bu çerçevede çözümler ürettiğini düşünüyorum. Biz sadece rakiple değil zeminle de mücadele ettik. Takım sahaya çıktıkça yağan yağmurun zemini ağırlaştıracağını ve kayganlaştıracağını da düşündük. Akan oyunda Eyüpspor’la neler yapabileceğimizi biliyorduk onunla ilgili gelişim sürecimizi tamamlamıştık sonucu da aldık. Eyüpspor’u da tebrik ediyorum buraya bir lider takım olarak geldiler evlerine yine lider olarak dönüyorlar” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!