Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın’ın Kocaelispor Maçı Sonrası Açıklamaları / Video

featured

Sakaryaspor’da teknik direktör Taner Taşkın Kocaelispor ile oynanan dostluk maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor ile Kocaelispor, depremzedelere destek amaçlı oynanan hazırlık maçında 22 Şubat Çarşamba günü karşı karşıya geldi. Tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak olan bu anlamlı karşılaşmanın ardından Sakaryaspor Teknik Direktör Taner Taşkın basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“SON DAKİKALARDA TRİBÜNDE OLANLARIN ÜZERİNDE DURMAYA GEREK YOK”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise maçtan sonra şöyle konuştu: “Kendi adımıza güzel bir dostluk maçı olduğunu düşünüyorum. Son dakikalar tribünde olanların üzerinde durmaya gerek yok. İki takımın da rekabeti gayet iyiydi. Güzel bir hazırlık maçı oldu. Depremzedeler yararına oynanan bir maçtı. Tempoluydu. İki takım da lig maçı gibi oynadı. Skor hiç önemli değildi. Kocaelispor ya da bizim kazanmamız önemli değildi. Çorbada herkesin tuzu olması gerekiyordu. Takımın oyun performansından memnunum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!