Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta “Skor bizi çok memnun etti”

featured

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Sakaryaspor, konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takım teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Zorlu bir karşılaşma, böyle olabileceğini de tahmin ediyorduk. Yakından takip edilen bir Dünya Kupası var ve Fas’ın yaptıklarını gördük, savunma yapan takımlar gün geçtikçe savunma prensiplerini çok daha fazla geliştiriyorlar. Bugün de oynadığımız mücadelede bu şekilde olacağını biliyorduk kolay bir karşılaşma olmayacağını biliyorduk ve oyuncularımızla bunu paylaştık. Tehlikeli bir müsabakaydı, neden tehlikeli diye sorulacak olursa; ister istemez hayatımızda bizler de yaşıyoruz, insanların durumlarına göre hareket edebiliyoruz. Bir futbol takımının 7 puanla son sırada olması belki de çok rahat şekilde geçecek bir maç hissi biz ve oyuncularımız da oluşsaydı bugün direnen Gençlerbirliği’ne karşı çok daha farklı bir konumda buraya gelebilirdik. Futbolcularımızla; hayatınızda hiçbir şeyi, hiç kimseyi ve takımı gözünüzde büyütmeyin fakat hayatınızda en önemlisi hiçbir insanı ve hiçbir takımı da küçümsemeyin diye hafta ortasında ve özellikle dün gerçekleştirdiğimiz antrenman öncesinde paylaştık. Oyuncularım da bu düsturla sahaya çıktılar ve gerçekten 1. dakikadan son saniyeye kadar mücadele ettiler. Burada bugün son maçımızdı ilk yarı itibariyle. Skor bizi çok memnun etti” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!