Sakaryaspor Taraftarlar Derneği resmen açıldı!

featured

Sakaryaspor’un Taraftar Grubu Tatangalar’ın Kurduğu Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Yeni Adresinde Hizmete Resmen Açıldı. Gerçekleştirilen Açılış Törenine Yeşil-Siyahlı Taraftarların Yanı Sıra Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, Sakaryasor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Şen, Eski Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erkal Etçioğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya Voleybol Kulüp Başkanı Ömer Bektaş Katılım Sağladı. Katılımcılara Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Tarafından Atkı Hediye Edildi.

 

Açılış Konuşmasında Anıl Karadan, “Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Açılışına Teşriflerinizden Dolayı Onur Duyduk, Hoş Geldiniz, Şeref Verdiniz. 30 Yılı Aşkın Süredir Sakaryaspor İçin Haykıran Bu Topluluk, Bu Kış Ayazında İçimizi Isıtan Özel Günde Sizlerin İlgisiyle Çokça Anlam Kazanmıştır. Hayatımızın, Yüzdesini Hiçbir Zaman Hesaplayamadığımız Kısmını Dolduran Sakaryaspor İçin Kolları Sıvadık Ve Hem Şehrimizde, Hem De Ülke Çapında Geçmişten De Feyz Alarak Daha İyi Noktalara Gelmek Adına Çalışmalarımıza Hız Kazandırdık. Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulumuz, Sadece Sistemi İlerleten Ve Şehirdeki İletişimin Sağlanmasına Kanalize Olan Bir Ekipten Oluşmaktadır. Dernek Yönetim Şeması Dışında, Sakaryaspor’a Gönül Veren Herkesin, Söz Sahibi Olduğunu Açıkça Bildirmek İsteriz. Gerek Tribünlerde, Gerek Dernekte, Gerekse Şehrin Her Yerinde Tümüyle Birleştirici Olma Parolası İle Yola Çıkıldığının Ve Her Türlü Tefrikten Uzak Bir Tutumu Sergileyeceğimizden Emin Olunmasını İsteriz. Bu Bağlamda Bugün Heyecanımıza Ortak Olan Birbirinden Değerli Konuklarımıza Teşekkür Eder, Saygılarımızı Sunarız ” İfadelerini Kullandı.

Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Şen Konuşmasında, “Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz. İnşallah Çıktığımız Bu Yolda Başımız Yere Eğilmez, Alnımız Ak Bir Şekilde Bu Yolda Yürürüz. Biz Bu Şehrin Ve Sakaryaspor’un Gönüldaşlarıyız. Kimseyi Ayırt Etmeden Sizler De Öylesiniz. Arkadaşlarımızın Yoğun Çabaları Sonucunda Bu Seneki Hareketliliğimizi Bu Çatı Altında Toplayabildik. İnşallah Bizden Sonra Gelecek Onlara Da Bu Şekilde Bu Bayrağı Devrediriz. Tatangalar’ı İyisiyle Kötüsüyle Bugünlere Taşıdık. Sakaryaspor Taraftarlarıyla Derneğimizi Birlikte Devam Ettireceğiz. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Eden Ve Daha Büyük Bir Dernek Açmak İstediklerini Belirten Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, “Derneğimizin Sakaryaspor Taraftarımıza, Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Bu Sanırım Benim Açılışında Bulunduğum 5 Ya Da 6’ncı Dernek. Umarım Bu Açtığımız Son Dernek Olur. Bence Bu Dernek Taraftarımıza Küçük Elir. Hep Beraber El Ele Verip Daha Büyük Daha Güzel Bir Dernek Yapalım. Sakaryaspor’u Temsil Eden Tek Taraftar Grubu Tatangalar. İnşallah Hep Birkte Sakaryaspor’u Çok Daha İyi Yerlerde Görürüz” Dedi.

Hayırlara Vesile Olsun” İfadelerini Kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!