Sakaryaspor tam gaz 2-0

Sakaryaspor tam gaz 2-0

Sakaryasorun çıkışı Amed maçıyla da sürdü. Yeşil Siyahlılar hızlı başladıkları oyunda ilk ciddi gol pozisyonuna 14 dakikada Zahitle girdi. Bir dakikada Berk İsmaillin kafa ile verdiği pası kaleye gönderen Zahit’in gollük vuruşunu Amed kalecisi Erdi müthiş bir refleksle çıkardı.  Geliyorum diyen gol 20 dakikada geldi. Bu dakikada Berk İsmaillin Ferhat’a çıkardığı topa Ferhat gelişine müthiş vurdu ve Sakaya spor bu golle 1-0 öne geçti.  Sakayasorrun baskılı oyunu ikinci yarıı dada sürdü. 67 dakikada Ferhat Amed ceza sahasına girdi çizgiden kestiği topu ağlara bu kez ilk golün asistini yapan berk İsmail gönderdi ve Sakayaspormaçı kopardı 2-0. Bu galibiyetle Sakaryaspor üçte üç yaparak İsmail Ertekin’le yakaladığı çıkışı sürdürdü.

Sakaryaspor, taraftarının muhteşem desteğiyle Amed Sportif’i de 2-0 yenerek ligde galibiyet serisini üç maça çıkardı.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in yedinci haftasında kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekibimiz İsmail Ertekin komutasında Manisa ve Niğde’den sonra Amed Sportif’i de affetmedi.

Maça hızlı başlayan Sakaryaspor, muhteşem taraftarının desteğiyle 20’nci dakikada Ferhat Yazgan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu korla sona erdi. İkinci yarıda da iyi futbolunu sürdüren Sakaryaspor, 68’te Berk İsmail Ünsal’ın golüyle farkı ikiye çıkardı.

90 dakika sonunda sahadan 2-0 galip ayrılan Sakaryaspor ligde üst üste üçüncü galibiyetini alarak puanını 13’e yükseltti.

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Mehmet Vargün, Mücahit Değirmenci

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Serkan Odabaşoğlu (dk. 90 Günay Şakar) Oğuz Kocabal, Berk İsmail Ünsal (Dk. 87 İlyas Çakmak), Ferhat Yazgan, Ümit Yasin Arslan, Dilaver Güçlü, Zahit Fındık (Dk. 82 Savaş Tağa), Ferit Erişçi, Berkay Can Değirmencioğlu

T.DİREKTÖR: İsmail Ertekin

AMED SPORTİF F.: Erdi Yokuşoğlu, Yiğitcan Gölboyu, Hasan Küççük, Nezir Özer, Umut Koçin, Mehmet Sıddık İstemi, Ömer Karancı (Dk. 21 Ercan Çapar), Oğuz Çetinkaya, Volkan Geyik, Mansur Çalar, Muhammet Yılmaz

T.DİREKTÖR: Recep Bayık

SARI KARTLAR:  Dk. 12 Ferhat Yazgan, Dk 39 Oğuz Kocabal (Sakaryaspor(, Dk. 12 Mansur Çalar, Dk. 33 Nezir Özer, Dk. 63 Hasan Küççük, Dk. 90 Umut Koçin (Amed Sportif)

GOLLER: Dk. 20 Ferhat Yazgan, Dk 68 Berk İsmail Ünsal (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 4 Sakaryaspor atağında Dilaver, soldan ortaladı ceza sahası içinde Ferhat topukla vurdu top kalecide kaldı.

Dk .12 Sakaryaspor’da kazanılan serbest vuruşu Dilaver kullandı. Ceza sahasına yapılan ortaya arka direkte Berk İsmail kale sahası içine kafayla gönderdi. Zahit’in kafa vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi.

Dk. 20 GOOLL Sağ gelişen Sakaryaspor atağında Berk İsmail ceza sahası içine kesti. Ferhat Yazgan mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk. 40 Sakaryaspor’un soldan geliştirdiği atakta Dilaver ceza sahasına ortaladı, Berk İsmail Ünsal müsait pozisyonda topa vuramadı.

Dk .68 GOOLL Ferhat Yazgan sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ortaya çıkardı. Berk İsmail Ünsal Sakaryaspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!