Sakaryaspor sezonu açtı! İşte Kamp kadrosu…

featured

Yeni sezon öncesinde ilk kamp çalışmasını Kızılcahamam’da yapacak olan Sakaryaspor, kamp için yola çıktı. Rüstemler Tesisleri’nin bakımda olması nedeni ile Kızılcahamam’da iki etaplı kamp yapacak olan temsilcimiz bugün  Rüstemler Tesisleri’nde toplandı. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim kamp yolculuğu öncesinde mangal partisi yaparak bir kaynaşma gerçekleştirdi. Kurban kesiminin ardından Başkan Cumhur Genç, yöneticiler ve yeşil siyahlı taraflar takımı kampa uğurladı.

17 YENİ TRANSFER

Sakaryaspor’da geçtiğimiz sezondan kadroda bir tek Ali Özgün kalırken 17 yeni transfer kamp kadrosuna dahil edildi. Bu göre şu isimler kadroda yer aldı, Ali Özgün  Çağlayan Menderes, Eyüp Can Delibalta, Furkan Köse, Hurşit Taşçı, İrfan Akgün, Mehmet Özdıraz, Oğuz Kocabal, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Onur Ramazan Toprak, Ömer Bozan, Savaş Yılmaz, Serkan Odabaşoglu, Tahir Babaoğlu, Ümit Kurt, Kadir Arı, Fatih Gülmez

10 GENÇ İSİM

Sakaryaspor’da Kızılcahamam kadrosuna altyapıdan gelen oyuncuların anı sıra Karasuspor’dan  Murat Kaan Çalık’da davet edildi. Buna göre Yuşa Tığrak, Bedirhan Sezgin, Arif Kocaman, Ömer Faruk Özbalaban, Kerem Özel, Azat Tarım, Seymen Salih Adalı, Alim Can Menteşe, Batın Özdemir kamp kadrosunda yer alan genç isimler oldular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!