Sakaryaspor-Sarıyer: 2-0

featured

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in ikinci haftasında İstanbul ekibi Sarıyer’i konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan temsilcimiz ilk 6 dakikada 2 gol buldu.

TFF 2.Lig’in ilk haftasında Bayburt deplasmanında alınan bir puan ile sezona başlayan Sakaryaspor, ligin ikinci haftasında kendi sahasında konuk ettiği Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek 3 puan sevincini yaşadı. Sakaryaspor’un bol pozisyonlu oyunu tribünlerdeki az sayıdaki yeşil siyahlı taraftarların alkışını aldı.

OZAN FIRTINASI

Lige kendi gibi bir puan ile başlayan rakibini Yeni Sakarya Stadı’nda konuk eden Sakaryaspor, mücadele çok hızlı başladı. 3’üncü dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Tahir Babaoğlu’nun pasında topla buluşan Ozan Sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ozan’ın şutu kaleciden dönmesine rağmen dönen topu kafa ile tamamlayarak ağlara gönderdi. 1-0

ÇAĞLAYAN 2 YAPTI

Golün ardında rakibin şokunu iyi değerlendiren Sakaryaspor, bu golden 3 dakika sonra bu kez ikinci golü buldu. 6’ıncı dakikada Sol kanattan ceza sahasına Serkan Odabaşoğlu’nun ortaladığı topta Çağlayan Menderes ceza sahası içinde topu kafa ile ağlara gönderdi. 2-0

ÇOK KAÇIRDIK

Karşılaşmaya iki golle başlayan Sakaryaspor, neye uğradığını şaşıran rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla birçok pozisyona girmesine rağmen değerlendiremedi. 36’da Tahir Babaoğlu kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen fırsatı değerlendiremezken  41’de Ömer Bozan’ın gelişine sert şutu üst direkte patladı. Öte yandan ilk devrede konuk ekipte iki önemli fırsattan yararlanamadı.

İLK GALİBİYET

İkinci yarıda skor avantajının verdiği rahatlıkla başlayan temsilcimiz devrenin hemen başında Ozan Sol ile önemli bir fırsatı kaçırırken 60’da bu kez Tahir Babaoğlu çaprazdan kaleci ile karşı karşıya vuruşu kalecide kaldı. Mücadelenin kalan bölümlerinde rakibine üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar kalesinde pozisyon vermezken sahadan 2-0 galip ayrılarak sezonun ilk 3 puanına imza attı.

FOTO:  

SAKARYAPOR: 2

SARIYER: 0

STAT: Atatürk

HAEMLER: Efe Tanrıverdi** Mustafa Tosun** Salih Burak Demirel**

SAKARYASPOR:Furkan*** Oğuz*** Ümit*** Çağlayan***(Oğuz**) Onur*** Savaş***(Ömercan*) Serkan** Ömer***(İrfan*) Onur R.*** Ozan***(Umut*) Tahir** (Ali**)

T.DİREKTÖR: Ercüment Coşkundere

SARIYER: Mehmet** Hüseyin* Koray** Mehmet* Berat**(Furka) Orhan*(Orha) Nuri* (Burak) Talha** Bertul** Berkan** (İbrahim) Taha**

T:DİREKTÖR: Taşkın Güngör

GOLLER: Dk.3 Ozan, Dk.6 Çağlayan (Sakaryaspor)

Dk 3 Sakaryaspor 3’üncü dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Tahir Babaoğlu’nun pasında topla buluşan Ozan Sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ozan’ın şutu kaleciden dönmesine rağmen dönen topu kafa ile tamamlayarak ağlara gönderdi.

Dk 6 Sol kanattan ceza sahasına Serkan Odabaşoğlu’nun ortaladığı topta Çağlayan Menderes ceza sahası içinde topu kafa ile ağlara gönderdi.

Dk 11 Orta alanda başlayan Sarıyer atağında Ceza sahası önünde topla  buluşan Mehmet Bektaş kaleci cepheden gören pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Furkan Köse kornere çeldi.

Dk 16 Sakaryaspor atağında savunanın arkasına atılan topta Ömer Bozan ceza sahası içerisinde çekilmesine hakemin devam kararı tepki çekti.

Dk 36 Ömer Bozan’ın pasında Sarıyer savunmasının hatasını iyi değerlendiren Tahir Babaoğlu kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen fırsatı değerlendiremedi.

Dk 39 Sol kanattan gelişen Sarıyer atağında Berat’ın pasında topla buluşan Koray Kılınç, Ümit Kurt’u çalımlayarak kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Furkan gole izin vermedi.

Dk 41 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ömer Bozan’un gelişine sert şutu üst direkte patladı

Dk 46 Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Sakaryaspor, sol kanattan gelişen atakta Ozan Sol çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya bom boş pozisyonda Tahir’e vererek yerine şut çekmeyi tercih etti. Top kalecinin müdahalesi ile kornere gitti.

Dk 63 Sol kanattan gelişen atakta Sarıyer savunmasının ıskaladığı topta Tahir Babaoğlu çapraz pozisyondan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen pozisyonu değerlendiremedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!