SAKARYASPOR- SANCAKTEPESPOR:1-0

featured

Bolu’da ikinci hazırlık kampı çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor ikinci hazırlık karşılaşmasında 3. Lig takımlarından Sancaktepe  Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk dakikalarında dengeli ve kontrollü bir oyun sergilenirken Sakaryaspor atağında Hakan Akman ceza alanında düşürüldü. Atışı kullanan Murat Hacıoğlu 13. Dakikada Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi.

İlk yarı Bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında Sancaktepe Belediyespor ikinci takımla sahaya çıkarken Sakaryaspor da tüm oyuncularını görme fırsatını buldu. Birçok oyuncunun değiştiği ikinci yarı ilk yarıya nazaran daha çekişmeli geçerken taraflar birbirlerine gol atmakta zorlandı ve karşılaşma ilk yarıda atılan tek golle 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Karaçayır Sahası

HAKEMLER: Nazih Aydaş**, Engin Eryılmaz**, Selim Oruç**

SAKARYASPOR: Aykut**(Erce**), Fikret**(Hasan*), Ahmet**(İsmail), Zafer**(Anıl*), Aytaç**,(Emre) Ceyhun**, Hakan***, Serdar**(Furat*), Abdulkadir**(Hacı Ömer), Murat**(Özenç**), (Görkem) Talha**(Ufuk**)

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Cem Cambaz

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR: Mehmet**, Caner**, Abdulsami*, Gökhan**, Samet**, Süleyman**, Fatih*, Safa*, Hamza*, İlker*, Anıl*

SANCAKTEPE BELEDİYESİ(2): Emre*, Rıza*, Serdar**, Erdinç**, Altan*, Selim**, İrfan*, Ömer*, Umut**, Nuri**

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Sevim

GOLLER: Dk.13 Murat (P)(Saakaryaspor)

IMG_1737 IMG_1738 IMG_1739 IMG_1740 IMG_1747 IMG_1752 IMG_1753 sakaryaspor (1) sakaryaspor (2) sakaryaspor (3) sakaryaspor (4) sakaryaspor (5) sakaryaspor (6)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!