Sakaryaspor-Samsunspor: 0-1

featured

Spor Toto 1.Lig’in 25.haftasında sahasında Samsunspor’u konuk etti. Yeşil Siyahlılar karşılaşmanın hemen başında 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen oyunu bırakmazken rakip kalede gol yollarında etkili olamayınca 6 haftalık yenilmezlik serisine kendi evinde veda etmek zorunda kaldı.

ERKEN YEDİK

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Sakaryaspor kalesinde gol ararken henüz 6’ıncı dakikada aradığını buldu. Sağ kanattan gelişen Samsunspor atağında Zeki’nin ceza sahasına yaptığı ortada Laura kafa ile topu ağlara gönderdi. Yeşil Siyahlılar bu gole Çağlayan Menderes, Mehmet Akyüz ve Odise Roshi ile karşılık vermeye çalışsa da aradığı golü ilk devrede bulamadı. Konuk ekip ise Ali Kaan ve Dougles ile iki kez gole yaklaştı. İlk devre Samsunspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

3 KIRMIZI

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda tutuk başlarken Samsunspor 56’da Douglas ile gole yaklaşırken 68’inci dakikada Zeki Yavru oyundan çıkarken tribünleri kışkırtan hareketleri sonrasında saha işçinde gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları arasında yaşanan olayların ardından Samsunspor’da Zeki Yavru ve Sakaryaspor’da Ümit Kurt kırmızı kart gördü. Bu pozisyonun dan sonra Samsunspor’da Hüseyin Abdioğlu’da sert müdahalesi nedeni ile kırmızı kart görünce iki takımda 10 kişi kaldı.

Sakaryaspor karşılaşmanın son bölümlerinde baskısı ile beraberlik için yüklenirken aradığı golü bir türlü bulamadı. Yeşil Siyahlılarda özellikle Hadi Sacko’nun oyuna girmesi ile oyuna hareket geldi. Sahadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılan Sakaryaspor haftayı 40 puan ile 7’inci sırada kapattı

Sakaryaspor-Samsunspor: 0-1

Stad: Sakarya Atatürk

Hakemler: Alper Akarsu, Cemal Alpay, Bersan Duran

Sakaryaspor:Furkan Köse, Ümit Kurt, Çağlayan Menderes, Oğuz Yıldırım (Dk 76 İsmail Erdoğan), Bülent Uzun, Grechyshkın (Dk 46 İbrahim Has), Miloseviç, Roshi, Hakan Yavuz (Dk 63 Dimitrov), Burak Süleyman, Mehmet Akyüz (Dk 63 Hadi Sacko)

T.Dirtektör: Taner Taşkın

Samsunspor: Jakub Szumski, Ali Ülgen, Alim Öztürk, Youssef Benasser (Dk Ahmet Sagat), Zeki Yavru (Dk 66 Yunus Emre Çift), Ali Kaan Güneren (Dk 46 Celil Yüksel), Gaetan Loamba Laura, Soner Gül, Yusuf Abdioğlu, Osman Çelik (Dk 66 Soner Aydoğdu), Douglas Saouza (Dk 84 Harrıs)

T.Direktör:Hüseyin Eroğlu

Goller: Dk 6 Laura (Samsunspor)

Kırmızı Kart: Dk 68 Zeki Yavru Dk 77 Hüseyin Abdioğlu (Samsunspor) Dk 68 Ümit Kurt (Sakaryaspor)

Dk 6 Sağ kanattan gelişen Samsunspor atağında Zeki’nin ceza sahasına yaptığı ortada Laura kafa ile topu ağlara gönderdi.

Dk 19 Miloseviç’in sol taraftan kullandığı köşe atışında kale sahası içerisinde Çağlayan’ın kafa vuruşu direğin dibinden auta gitti.

Dk 23 Oğuz Yıldırım ile başlayan Sakaryaspor atağında ceza sahası hemen önünde Mehmet Akyüz, Roshi topla buluşturdu. Onun çaprazdan vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dk 39 Sağ kanattan gelişen hızlı Sakaryaspor atağında Mehmet Akyüz taç çizgisine yakınından kaleye şutunu çekti top yan ağlarda kaldı

Dk 45 Orta alandan başlayan Sakaryaspor atağında Odishe Roshi’nin ceza sahası önünden çektiği şut üst direkten döndü

Dk 50 Sağ kanattan başlayan atakta Hakan’ın pasında İbrahim Has’ın sert şutu az farkla auta gitti.

Dk 56 Sol kanattan gelişen Samsunspor atağında Douglas çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleci Furkan ile karşı karşıya kalan Douglas vuruşunu Furkan önledi.

Dk 68 Zeki Yavru oyundan çıkarken tribünleri kışkırtan hareketleri sonrasında saha işçinde gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları arasında yaşanan olayların ardından Samsunspor’da Zeki Yavru ve Sakaryaspor’da Ümit Kurt kırmızı kart gördü.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!