SAKARYASPOR PUSUYA YATTI

featured

SAKARYASPOR PUSUYA YATTI

Sakaryaspor, bugün Sakarya Atatürk Stadında saat 13.30’da konuk edeceği Elaziz Belediyespor maçının çalışmalarını Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı ter idmanıyla tamamladı. Morallerin tavan yaptığı yeşil-siyahlı ekibimizde tek hedef galibiyet.

MORALLER YÜKSEK

Sakaryaspor, ligin 24’ncü haftasında bugün ağırlayacağı Elaziz Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Cihan ve Erçağ dışında tüm oyuncular katıldı. Morallerin son derece yüksek olduğu yeşil-siyahlı ekibimizde teknik heyet 11’i belirledi. Teknik heyetin, Payas maçı 11’inden farklı olarak sakatlanan Erçağ son durumuna göre Enes’e forma şansı vereceği öğrenilirken,  Erçağ’ın yapılan kontrollerinde oynamaya bir sakıncası bulunmadığı açıklandı. Sakaryaspor’da hedef Osman Özdemir ile yakalanan galibiyet serisine evinde Elaziz Belediyespor önünde de devam etmek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!