Sakaryaspor, MEDAR’a emanet

featured

Sakaryaspor sağlık sponsorluğu için Medar Hastanesi Sakarya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.kulübümüzün tüm futbolcu ve teknik kadrosunun sağlık hizmetleri ve sağlık kontrolleri Medar Hastanesi Sakarya ilen sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sakaryaspor sağlık sponsorluğu için Medar Hastanesi Sakarya ile  anlaşması imzaladı. Kulüp sosyal medyasından yapılan açıklamada,kulübümüzün tüm futbolcu ve teknik kadrosunun sağlık hizmetleri ve sağlık kontrolleri Medar Hastanesi Sakarya ile sponsorluk anlaşması imzalanmıştır.

Özel Medar Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, “Özel Medar Hastanesi Sakarya olarak, tüm sağlık altyapımız, hekim kadromuz ve teknolojik imkanlarımızla yeşil siyahlı takımızın yanındayız” dedi.

Cevat Ekşi,   ”  Özel Medar Hastanesi Sakarya’ya desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu anlaşmamız iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” dedi. Op. Dr. Kamil Köse ve İdari Direktör Gündüz’e üzerlerinde adlarının yazılı olduğu 54 numaralı forma hediye edildi” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!