SAKARYASPOR İYİ BAŞLADI 4-0

featured

Bolu Abant’ta ikinci kamp hazırlık çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor ilk hazırlık karşılaşmasında Topuk Tesisleri sahasında İran Süper lig takımlarından Teractor Kulüp takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki yarıda ayrı ayrı iki takım halinde oynayan yeşil siyahlılar tutuk başladıkları karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında pozisyonlar bulmaya başladılar Maçın 26. Dakikasında Ferhat ceza alanına girerken düşürüldü. Penaltıyı Beykan kullandı ve gole çevirdi Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Maçın 39. Dakikasında Tufan’ın Sağdan çok şık ortasına Mahir Kafayı çaktı ve Sakaryaspor farkı ikiye çıkarttı. Bu golden hemen iki dakika sonra Beykan’ın ara pasında Cem düşürüldü. Verilen penaltı atışını Serdar kullandı ve Serdar topu kaleciye nişanladı. Maçın ilk yarısı 2-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile son erdi.

İKİNCİ YARIDA TAKIM DEĞİŞTİ

Sakaryaspor maçın ikinci yarısına 9 yeni oyuncusunu oyuna alarak başladı. Sadece Burak Bekaroğlu ve Yasir sahada yer almaya devam ettiler. İlerleyen dakikalarda 79. Dakikada Yasir’in ara pasında Talha 18 Dışından çok güzel bir vuruşla farkı üçe çıkarttı. Bu golden üç dakika sonra Burak Taşdemir kaleciyi de yatırarak farkı 4’e çıkartan golü attı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Sakaryaspor ilk hazırlık karşılaşmasından 4-0 Galip ayrıldığı gibi seyredenlere de keyif verdi. Maçın bitimi ile birlikte maçı izlemeye gelen Sakaryaspor taraftarları takımın tamamını kale arkasına çağırdılar ve birlikte şampiyon sloganları  attılar. Bir grup taraftar da yanlarında getirdikleri baklavaları futbolculara elleri ile ikram ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!